Kaunietis perspėja: nepalikite automobilio ten, kur negalima (foto) | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietis perspėja: nepalikite automobilio ten, kur negalima (foto)

Apgadinta mašina / skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Ketvirtadienio popietę į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipęsis kaunietis įspėja vairuotojus laikytis Kelių eismo taisyklių (KET). Vyras įamžino ir padarinius, kurie gali laukti kiekvieno pažeidėjo.

„Apie tai, kad 5 metrų atstumu nuo įvažiavimo į kiemą automobilių statyti negalima, turbūt žinote. Įvykis prie Baltų pr. 81 esančios „IKI“ parduotuvės. Sunkvežimis tiesiog netilpo įsukti į kiemą, o ir tilpti tokiu atveju sunkvežimiui su priekaba yra beveik neįmanoma.

Tuose kiemuose vietos beveik visada įmanoma surasti, bet vairuotojų parkavimosi kultūra neegzistuoja. Automobiliai pastoviai numetami bet kur, kad tik sutaupytų kelis žingsnius iki savo namų durų“, – pasipiktinęs rašė skaitytojas.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, jog nuo sausio 1-osios automobiliams draudžiama stovėti gatvės ir įvažiavimo į teritoriją sankirtoje ir arčiau kaip 5 metrų atstumu nuo jos. Apie tai daugiau skaitykite čia.

34
2
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.