Kauno taksi ypatumai: viena liko iškeikta, kitas – labai patenkintas | Kas vyksta Kaune

Kauno taksi ypatumai: viena liko iškeikta, kitas – labai patenkintas

Keliauti miesto gatvėmis taksi kauniečiams tenka dažnai, tad žmonės dalinasi visiškai skirtingomis patirtimis. Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai Giedrei važiavimas su taksi sugadino visą dieną, nes buvo iškeikta dėl smulkių pinigų. Kitas kaunietis Ignas kaip tik džiaugiasi, kad pagaliau galima komfortiškai nuvažiuoti į reikiamą tašką.

Aprėkė dėl smulkių pinigų

Kaunietė Giedrė dalinasi savo patirtimi su viena Kaune veikiančių taksi firmų. Moteriai pasivažinėjimas mieste sugadino nuotaiką visai dieną, o be to, kaip ją taksi vairuotojas keiksnoja girdėjo ir jos mažamečiai vaikai.

„Taksi paslaugomis naudojausi jau keletą metų, bet tokio pažeminimo už tai, kad važiavau ir neturėjau smulkesnių pinigų atsiskaitymui, dar gyvenime neteko patirti. Važiavau su dviem mažamečiais vaikais. Jie puikiai girdėjo, kaip taksi vairuotojas mane kolioja ir vadina niekam tikusia.

Rašau, jog naudojausi paslaugomis, nes po šios dienos niekada nebesinaudosiu. Tikra ta žodžio prasme patyriau šoką, nes buvau iškoneveikta už nieką! Jokia kalėdine dvasia čia net nekvepia…

Nei draugams, nei priešams nelinkiu papulti į tokią situaciją. Aplenkit vienos įmonės (redakcijai pavadinimas žinomas) taksi didesniu lanku, jei tik galit!“, – replikavo Giedrė.


Liko patenkintas maloniu aptarnavimu

Kito „Kas vyksta Kaune“ skaitytojo patirtis važiuojat su taksi Kaune yra visai kitokia. Ignas džiaugiasi, kad pagaliau galima važiuojant taksi, pajusti tikrą komfortą.

Jau važiavau su nauju taksi, tai – kitas lygmuo. Atvažiavo su naujausia šių metų „Toyota Avensis“. Tik įsėdus pradeda veikti taksometras, vairuotojas pats nieko negali keisti, viskas automatika. Duoda čekį su visai informacija kiek nuvažiuota, kiek prastovėta, koks tarifas, kas vežė ir t.t Vairuotojas taip pat su darbine apranga, na žodžiu, Kaune pagaliau galima kokybiškai ir jaukiai važiuoti“, – gerų emocijų neslėpė Ignas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA