Šlykščiausiu pasaulyje tituluojamas automobilis jau prieinamas kiekvienam | Kas vyksta Kaune

Šlykščiausiu pasaulyje tituluojamas automobilis jau prieinamas kiekvienam

R. Tenio nuotr.

Savaitės pradžioje trumpalaikės automobilių nuomos įmonė „CityBee“ klientams pristatė originalaus dizaino, Lietuvoje gana retai sutinkamą automobilį „Fiat Multipla“. Šią galimybę išnaudoti nusprendė ir portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistai.

Nors automobilio variklio galingumas ir viršija 70 kW, tačiau greičio išvystymas užima šiek tiek laiko. Automobilis kelyje rieda gana stabiliai, nesaugumo jausmas sėdint viduje tikrai nekyla.

„Citybee“ sprendimu rožiniu kailiu papuoštos „Multipla“ sėdynės gerina salono padėtį, tačiau kiti liečiami paviršiai gerokai apsitrynę – kadangi automobilis eina iš rankų į rankas, tai tik papildo „Citybee“ patirtį.

Žurnalistas Dominykas juokavo, kad automobilio privalumu tampa ne važiavimo parametrai, o pritraukiamas dėmesys. Apsilankius aikštelėje prie Kauno marių, automobilio dizainui neatsispyrė ir gulbės – pamačiusios automobilį, jos kurį laiką aplink suko ratus.

Pamatę žinią, jog dabar kiekvienas norintis gali išbandyti ne iš gerosios pusės garsėjantį „Fiat“ modelį, komentuoti suskubo ir portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai.

Rokas „Citybee“ komandos sprendimą vertino itin pozityviai. „Puikus marketingo triukas. Kiek daug žmonių ims važinėtis ne tik dėl to, kad reikia, bet tik dėl to, kad pajuokautų“.

Skaitytojas Marius neslėpė, jog požiūris į automobilį jį nustebino. „Atėjo laikas, kai žmonės ne tik važiuos su Multipla, bet dar ir sumokės už tai patys“.

„Citybee“ atstovai teigia, jog įvairiais automobilių modeliais ir toliau stebins savo klientus. Šiuo metu bendrovės automobilių parke yra daugiau nei 520 automobilių, kuriais galima naudotis Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Neringoje, Palangoje ir Gargžduose. Didžiausią automobilių parko dalį sudaro nauji (iki 2 metų) automobiliai, tarp kurių daugiausia „Toyota“, „Volkswagen“,„Fiat“, „Mini“ gamintojų modelių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA