Šeštadienį Kaune organizuojama žaliai baltų eisena: padarome, kad titulas grįžtų ten, kur jam ir vieta – Kas vyksta Kaune

Šeštadienį Kaune organizuojama žaliai baltų eisena: padarome, kad titulas grįžtų ten, kur jam ir vieta

Kauno Žalgirio fanai
R. Tenio nuotr.

LKL finalo čempionų titulo likimas spręsis paskutiniame, penktajame, mače, kuris vyks šeštadienį Kaune. Ta proga patys tikriausi „Žalgirio“ fanai „Green White Boys“ rengia eiseną ir kviečia dalyvauti kiekvieną kaunietį.

„Šeštadienį – ŽALIAI BALTŲ EISENA nuo Vienybės aikštės! Jeigu esi žaliai baltas ir jau dabar neramiai trypčioji prieš ateinantį šeštadienį – šis pranešimas tau.
Šią dieną visas miestas turi gyventi krepšiniu ir kad į jį įneštume dar daugiau gyvybės organizuojame žaliai baltų eiseną.

14.30 val. visi Kauno „Žalgirio“ fanai renkasi Vienybės aikštėje, o 15.00 val. pajuda tikslo link. Keliausime į areną garsiai ir galingai, o vėliau visa tai privalėsime perteikti ir komandai rungtynių metu.

Tiek eisenoje, tiek jau arenoje laukia maksimalus išsitaškymas. Tiesiog negali to praleisti! Atiduodame visas savo jėgas komandai ir padarome, kad titulas grįžtų ten, kur jam ir vieta! O vieną gražią dieną! Aš pamilau tave!“ – „Facebook“ paskyroje kvietė „Green White Boys“.

Kaip skelbia delfi.lt, toks scenarijus, kad abiejose LKL finalo serijoje prireiktų maksimalių rungtynių skaičiaus, užfiksuotas tik antrą kartą istorijoje. Pirmas toks atvejis nutiko dar pačioje šio amžiaus pradžioje – 2001-2002-ųjų sezone.

Tuomet mūšyje dėl aukso po dramatiško finišo 4-3 triumfavo Vilniaus „Lietuvos rytas“, kuris septintoje dvikovoje namuose tik per pratęsimą įveikė „Žalgirį“ 86:78.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad pernai laimėję ketvirtas serijos rungtynes paeiliui vilniečiai LKL čempionais tapo pirmą kartą nuo 2010-ųjų.

Standings provided by Sofascore
Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA