Fotografai užfiksavo 252 Kauno šunelius: rask savo ir gauk nuotrauką dovanų | Kas vyksta Kaune

Fotografai užfiksavo 252 Kauno šunelius: rask savo ir gauk nuotrauką dovanų

Kauniečių šunys / R. Tenio nuotr.

Mieliausio gyvūno rinkimų proga Kauno fotografai centrinėse miesto gatvėse ir parkuose užfiksavo net 252-jų šunelių nuotraukas, tarp kurių gali būti ir tavo augintinis. Portalas „Kas vyksta Kaune” suradusiems fotogalerijoje keturkojį savo draugą padovanos išskirtinę, geros kokybės nuotrauką.

Nors ilgiausioje pėsčiųjų gatvėje – Laisvės alėjoje – madas dažniausiai demonstruoja praeiviai, šį kartą fotografų objektyvų dėmesį patraukė pūkuoti, ilgauodegiai ir pačių įvairiausių veislių augintiniai. Jei nuotraukų galerijoje pamatysite save ir savo augintinį, nuotrauką išsisaugoti galite >>>> čia.

Primename, kad naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“ kartu su AB „Kauno Grūdai“ ir „Kauno Grūdų Veterinarijos farmacija“, bei „Quattro“ – super premium šunų ir kačių maisto prekiniu ženklu organizuoja mieliausio augintinio konkursą, kurio laimėtojai gaus skanų prizą – 200 kg „Quattro“ šunų ir kačių maisto. Balsą už patį mieliausią augintinį galite atiduoti >>>> čia.

Pagrindinių prizų laimėtojai bus paskelbti 2021 m. gegužės 30 d. Balsuoti gali visi, tad kvieskite savo artimuosius, draugus, draugų draugus ir savo augintinių draugus!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA