Skelbiamas balsavimas: renkamas mieliausias Kauno augintis | Kas vyksta Kaune

Skelbiamas balsavimas: renkamas mieliausias Kauno augintis

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

„Mieliausio Kauno augintinio rinkimai“ skelbia balsavimo pradžią. Konkurso dalyviais tapo 320 augintinių, o balsavimas už patį mieliausią vyks dviem etapais. Net 10 daugiausiai balsų sulaukusių augintinių pasidalins skanų prizą – 200 kg „Quattro“ šunų ir kačių maisto.

„Kas vyksta Kaune“ kartu su AB „Kauno Grūdais“, „Kauno Grūdų Veterinarijos farmacija“ bei „Quattro“ – super premium šunų ir kačių maisto prekiniu ženklu organizuotas konkursas iš viso sulaukė 320 augintinių nuotraukų. „Mieliausio Kauno augintinio rinkimuose“ dalyvauja 246 šunys, 68 katės ir 6 kiti gyvūnai.

Balsavimas vyks dviem etapais

Balsuoti už mieliausią augintinį bus galima dviem etapais – daugiausiai skaitytojų balsų surinkę augintiniai keliaus į finalinį balsavimą, kuris vyks paskutinę gegužės savaitę, o patys mieliausi – 5 šunys ir 5 katės – pasidalins 200 kg „Quattro“ kačių ir šunų maisto.

I balsavimo etapas vyks gegužės 18-23 dienomis.

II balsavimo etapas vyks gegužės 24-30 dienomis.

Pagrindinių prizų laimėtojai bus paskelbti 2021 m. gegužės 30 d. Balsuoti gali visi, tad kvieskite savo artimuosius, draugus, draugų draugus ir savo augintinių draugus!

Atiduoti balsą už patį mieliausią gyvūną galima >>>>> čia.

Prizinis fondas

Visi 10 į finalą patekusių dalyvių bus apdovanoti „KG VET“ tiekiamais „Quattro“ pašarais.

Pirmos vietos nugalėtojas šunų  kategorijoje bus apdovanotas 60 kg „Quattro“ šunų maistu, o kačių kategorijoje 30 kg „Quattro“ kačių maistu – tokio dydžio maisto prizo pakaks pusei metų.

Antros vietos šunų kategorijoje nugalėtojui atiteks 30 kg „Quattro“ maisto  pakuotė, kačių kategorijoje 20 kg „Quattro“ maisto pakuotė.

Trečios-penktos vietos nugalėtojai šunų ir kačių kategorijoje pasidalins po 10 kg „Quattro“ šunų ir kačių maisto prizu.

„Quattro“ – super premium maistas šunims ir katėms. Kiekviena „Quattro“ maisto granulė padengta natūralia šaltyje džiovinta mėsa, kuri ne tik suteikia gerą skonį ir kvapą, bet ir pažadina augintinio laukinius instinktus.

Šio maisto sudėtyje nėra kviečių, todėl jis nesukelia dėl kviečių glitimo atsirandančios alergijos. „Quattro“ super premium maistas yra su natūraliais prebiotikais, kurie padeda palaikyti sveiką augintinio žarnyno florą, teikdami maistą naudingoms bakterijoms.

Specialų prizą „kitų gyvūnų” kategorijos laimėtojui taip pat įteiks ir portalas „Kas vyksta Kaune“.

Konkurso organizatoriai

Mieliausio Kauno augintinio rinkimų konkurso pagrindinis organizatorius – „Kauno Grūdų Veterinarijos farmacija“, priklausanti įmonių grupei „Kauno grūdai“, kurios veiklos istorija siekia jau beveik 130 metų.

Vykdydama veterinarinės farmacijos veiklą, AB „Kauno grūdai“ prekiauja veterinariniais preparatais ir priemonėmis, skirtais ir smulkiesiems gyvūnams. Tarp siūlomų preparatų – vakcinos, veterinariniai vaistai, vitaminai ir mineralai, probiotikai, prebiotikai, pašariniai priedai, veterinariniai instrumentai ir kt.

Įmonė veterinarinius vaistus bei priemones tiekia gyvulių ūkiams, veterinarijos vaistinėms, gydykloms, klinikoms ir zoo prekių parduotuvėms. Kaune veikianti bendrovė bendradarbiauja su garsiausiais pasaulyje veterinarinių vaistų gamintojais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA