Prasideda finalinis mieliausio Kauno augintinio rinkimų etapas | Kas vyksta Kaune

Prasideda finalinis mieliausio Kauno augintinio rinkimų etapas skelbiamas pirmasis laimėtojas

Skaitytojų nuotr.

„Mieliausio Kauno augintinio rinkimai“ žengia į antrąjį balsavimo etapą. Iš 320 augintinių kauniečiai išrinko 20 numylėtinių, o už patį mieliausią balsuoti bus galima iki gegužės 30 dienos. Net 10 daugiausiai balsų sulaukusių augintinių pasidalins skanų prizą – 200 kg „Quattro“ šunų ir kačių maisto.

Daugiausiai skaitytojų balsų surinkę augintiniai keliauja į finalinį balsavimą, konkurso laimėtojai – 5 šunys ir 5 katės – pasidalins 200 kg „Quattro“ kačių ir šunų maisto.

I balsavimo etapas vyko gegužės 18-23 dienomis.

Pirmojo balsavimo etapo metu už šunis atiduotas 13 471 balsas, už kates – 5 956 balsai.

II balsavimo etapas vyksta gegužės 24-30 dienomis.

Atiduoti balsą už patį mieliausią gyvūną galima >>>> čia.

Skelbiamas Kitų gyvūnų“ kategorijos laimėtojas

Mieliausio augintinio konkurse daugiausiai dėmesio sulaukė katės ir šunys, tačiau „Kitų gyvūnų“ kategorijoje balsus rinko ir kiti, tokie pat mieli augintiniai. Iš viso už „Kitų gyvūnų“ kategorijos augintinius balsuota 535 kartus.

Pirmąją „Kitų gyvūnų“ kategorijos mieliausio augintinio vietą iškovojo 287 kauniečių balsus surinkęs iš džiaugsmo kriuksėti mėgstantis triušis vardu Kiauliukas.

Kiauliukas / Skaitytojų nuotr.

Antroje „Mieliausio Kauno augintinio rinkimų“ vietoje liko 141 balsą surinkęs ežiukas lakstūnas Rikas, trečioje – 37 kauniečių balsus surinkęs šinšila Šmikis.

Rikas ir Šmikis / Skaitytojų nuotr.

Specialus „Kas vyksta Kaune“ prizas pirmos vietos laimėtojui, Kiauliukui, bus įteiktas gegužės 31 dieną, kartu su „Šunų“ ir „Kačių“  kategorijos laimėtojais.

Prizinis fondas

Visi 10 į finalą patekusių dalyvių bus apdovanoti „Quattro“ augintinių maistu.

Pirmos vietos nugalėtojas šunų  kategorijoje bus apdovanotas 60 kg „Quattro“ šunų maistu, o kačių kategorijoje 30 kg „Quattro“ kačių maistu – tokio dydžio maisto prizo pakaks pusei metų.

Antros vietos šunų kategorijoje nugalėtojui atiteks 30 kg „Quattro“ maisto  pakuotė, kačių kategorijoje 20 kg „Quattro“ maisto pakuotė.

Trečios-penktos vietos nugalėtojai šunų ir kačių kategorijoje pasidalins po 10 kg „Quattro“ šunų ir kačių maisto prizu.

„Quattro“ – super premium maistas šunims ir katėms. Kiekviena „Quattro“ maisto granulė padengta natūralia šaltyje džiovinta mėsa, kuri ne tik suteikia gerą skonį ir kvapą, bet ir pažadina augintinio laukinius instinktus.

Šio maisto sudėtyje nėra kviečių, todėl jis nesukelia dėl kviečių glitimo atsirandančios alergijos. „Quattro“ super premium maistas yra su natūraliais prebiotikais, kurie padeda palaikyti sveiką augintinio žarnyno florą, teikdami maistą naudingoms bakterijoms.

Konkurso organizatoriai

Mieliausio Kauno augintinio rinkimų konkurso organizatorius – „Kauno Grūdų Veterinarijos farmacija“ ir Quattro maistas šunims ir katėms, priklausantys įmonių grupei „Kauno grūdai“, kurios veiklos istorija siekia jau beveik 130 metų.

Pagrindinių prizų laimėtojai bus paskelbti 2021 m. gegužės 31 d. Balsuoti galima iki gegužės 30 dienos, tad kvieskite savo artimuosius, draugus, draugų draugus ir savo augintinių draugus!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA