„Volfas Engelman Studija“ šeštadieniais veiks kaip baras

Neseniai atidaryta Baltijos šalyse unikali kūrybinė erdvė – „Volfas Engelman Studija“ – nuo šiol kiekvieną šeštadienį nuo 18 iki 23 val. veiks kaip išskirtinės koncepcijos baras, kviečiantis žmones artimiau susipažinti su naujų receptūrų kūrimu, produktų gamyba bei vartojimo kultūra. Studija unikali tuo, kad degustacijoms skirta erdvė čia sujungta su moderniu mini bravoru, kuriame kuriamos receptūros ir nedideliais kiekiais verdamos naujos alaus rūšys – jų paragauti bus galima tik atvykus į baru šeštadieniais pavirsiančią studiją.

[galerija kiek=”4″]

Degustacijos vyks unikalioje studijos aplinkoje, kurios interjeras sukurtas taip, kad galima būtų pasijusti tarsi dalyvautum alaus gamybos procese. Beje, visi degustacijų dalyviai prie alaus gamybos prisidės savo nuomone apie naująsias rūšis, nes tos, kurios bus įvertintos geriausiai, ateityje bus gaminamos didžiajame „Volfas Engelman“ bravore. Taigi degustacijų dalyviai nulems visų mažajame bravore sukurtų rūšių likimą.

Kiekvienas, atvykęs į studiją, galės užsisakyti bet kurią iš mažajame bravore tuo metu degustuojamų naujienų, o taip pat bus siūlomi specialūs degustaciniai rinkiniai. Kartu su degustacijomis baro svečiams bus pasiūlytas ir maisto meniu.

Unikalaus interjero ir išskirtinės koncepcijos „Volfas Engelman Studija“, įkurta bravore Kaune, adresu Kaunakiemio g. 2, talpina apie 100 žmonių. Pirmaisiais atvirų šeštadienių vakarais į studiją suplūdo ypač daug norinčiųjų degustuoti bravoro naujienas, todėl organizatoriai rekomenduoja iš anksto rezervuoti stalą el. paštu [email protected] arba rašant žinutę per Facebook paskyrą.

Erdvė pritaikyta ir uždariems susibūrimams

Kitomis savaitės dienomis „Volfas Engelman Studijoje“ vyksta edukacinės eskursijos ir degustacijos, į kurias galima patekti pagal išankstinę rezervaciją. Tokių renginių metu žmonėms siūlomos ne tik naujų alaus rūšių degustacijos, bet ir edukacinė programa su alaus žinovais. Tokios ekskursijos po mini bravorą metu bus galima daugiau sužinoti apie alaus gamybos procesus, susipažinti ir netgi paragauti skirtingų rūšių alaus gamyboje naudojamus ingredientus, pavyzdžiui salyklo ar apynių, suprasti kaip jų įvairovė lemia alaus rūšių skirtumus, skonių ypatybes. Be to, čia galima leistis į 360º virtualios realybės ekskursiją po pagrindinį „Volfas Engelman“ bravorą ir iš arčiau pamatyti, kaip alus gaminamas didelėje gamykloje.

Kūrybai skirta erdvė duris atvers ne tik degustacijoms, bet ir kaip kompetencijų centras edukacijos tikslais: čia sukurtos galimybės praktikuotis maisto technologijas Lietuvoje studijuojantiems studentams, bei į studiją atvyks savo žinias norintys pagilinti ir savo alaus rūšis norintys išsivirti užsienio aludariai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA