Kauno širdyje duris atvėrė antroji „Cosa Nostra“ | Kas vyksta Kaune

Kauno širdyje duris atvėrė antroji „Cosa Nostra“

Pačioje Kauno širdyje duris atvėrė naujas baras – „Cosa Nostra Soboras“. Nepriklausomybės aikštėje įsikūręs baras kauniečius ir miesto svečius pasitinka su itališkos virtuvės skoniais, aukštos klasės gėrimų meniu, šioje miesto dalyje nerandamais kaljanais, gera muzika bei išskirtine galimybe su kompanija apsilankyti VIP salėje ir užsisakyti išskirtines pramogas.

Prie Soboro barą komanda nusprendė atidaryti, kai pamatė, jog Senamiestyje 6 metus gyvuojantis restoranas jau netalpina tiek žmonių, kiek norėtųsi. Naujoji lokacija pasirinkta ne atsitiktinai – norėjosi, kad tiek senamiestyje, tiek naujamiestyje, kauniečiai turėtų gerą vietą vakarėlių pradžiai, o apsilankymo metu juos džiugintų išskirtinis vaizdas.

„Antrąją vietą atidarėm, nes pirmojoje trūko vietos. Senamiesčio „Cosa Nostra“ plotą didinome tris kartus, įrenginėjome antrą aukštą, bet to nepakako, nes netilpdavo visi norintys apsilankyti. Norėjome, kad naujoji vieta būtų kitame miesto gale, o tuo pačiu pamatėme, kad aplink Soborą nėra vietų, kurios siūlytų kaljanus.

Senamiestyje mes neturėjome patogios terasos su vaizdu, todėl, renkantis naują vietą, tai buvo vienas iš svarbiausių kriterijų. Vasarą lankytojai galės džiaugtis milžiniška terasa ir nepakartojamu aikštės vaizdu“, – teigė „Cosa Nostra“ vadovas.

Pre-party baras su visais patogumais

Naujoje vietoje profesionalus kolektyvas pasiūlys išskirtinį itališkų patiekalų ir gėrimų asortimentą bei pasiūlys su kompanija išbandyti kaljaną. Vakarėlių šeimininkai tikisi, kad apsilankiusių svečių poreikiai bus patenkinti su kaupu.

Organizatorių nuotr.

„Gaminame itališkus patiekalus, ilgamečiai klientai labiausiai giria mūsų picas. Turim aukštos klasės gėrimų pasirinkimą, kuriuos nuolat atnaujinam bei pristatom savo lankytojams. Čia tokia pre-party vieta, kurioje patenkinami visi klientų poreikiai“, – vietos išskirtinumu džiaugėsi baro vadovas.

Be skonio receptorius kutenančių potyrių, „Cosa Nostra Soboras“ svečius pasitinka su vakarėlį užkuriančia DJ muzika, kurie pasirodo kiekvieną penktadienio ir šeštadienio vakarą, o privatumo norinčios didesnės grupės žmonių gali užsisakyti VIP erdvę, kuri talpina 20 žmonių. Kompanijoms gali būti suorganizuotas „Mafija“ žaidimas arba pokerio vakaras.

„Turim visą „Cosos“ bendruomenę, kurie džiaugiasi geru vaib‘u – DJ, pats personalas, viskas sukomplektuota pasikūrimui vakaro. Atėjęs į mūsų restoraną, visada matau bent 50 procentų tų pačių veidų, jie ateina ir po kelis kartus per savaitę. Labai džiugu, kad turim stiprų klientų ratą, kuris naujoje vietoje galės plėstis toliau“, – apie klientų bendruomenę kalbėjo jis.

Išskirtinės vietos vadovas atskleidė, jog ateityje planuoja kauniečiams pasiūlyti dienos pietų meniu, o vakarus pagyvintų žinomų atlikėjų pasirodymai. Komanda rekomenduoja staliukus rezervuoti iš anksto, nes vietos tirpsta labai greit ir jau trečiadienį galite negauti laisvos vietos savaitgaliui.

Organizatorių nuotr.

„Cosa Nostra Soboras“ dirba visą savaitę nuo 17 valandos iki 23 valandos vakaro, išskyrus penktadienius ir šeštadienius – tuomet svečius priima iki 1-2 valandos nakties. Senamiestyje įsikūrusi „Cosa Nostra“ orientuota į naktinius vakarėlius, todėl pirmadieniais ir antradieniais nedirba, o penktadieniais ir šeštadieniais dirba iki 4 valandos ryto.

Helovyno konkursas – 100 eurų vertės prizas

„Cosa Nostra“ vakarėliai vieni įsimintiniausi mieste, todėl, artėjant Helovynui, kolektyvas jau ruošia kostiumus, dekoracijas ir laukia į naktines šėliones atvykstančių šiurpą keliančių svečių. Basiausią kostiumą pademonstravęs dalyvis bus apdovanotas prizu.

Konkurse norintys dalyvauti lankytojai turės įsiamžinti su savo kostiumais vakarėlyje, nuotraukoje pažymėti „Cosa Nostra“. Po vakarėlio, dvi savaites vyks viešas balsavimas, kurio metu bus išrinktas daugiausiai patiktukų surinkęs kostiumas. Jis bus apdovanotas 100 eurų vertės dovanų čekiu apsilankymui naujame „Cosa Nostra Soboras“ bare.

Spalio 31 dieną, 20 valandą, „Cosa Nostra Soboras“ Nepriklausomybės aikštėje.

Daugiau informacijos apie renginį rasite paspaudę čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA