Kaunietis dalijasi vaizdais iš viešojo transporto stotelių: ar viskas čia gerai? | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietis dalijasi vaizdais iš viešojo transporto stotelių: ar viskas čia gerai?

Viešojo transporto stotelės / Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Viešuoju transportu besinaudojantis kaunietis kelia klausimą, ar autobusų ir troleibusų sustojimo vietų tvarkdariai tinkamai atliko savo darbą.

„Ar neatrodo Kauno viešojo transporto specialistams, kad kažkas pastatyta ne vietoje?“ – trečiadienį retoriškai klausė nuotraukas „Kas vysta Kaune“ redakcijai atsiuntęs skaitytojas.

Atsiųstose nuotraukose matyti, kad naująsias švieslentes viešojo transporto stotelėse užstoja apie viešojo transporto sustojimo vietą informuojantis kelio ženklas. Anot kauniečio, senoji viešojo transporto stotelių infrastruktūra nedera su naująja. Viešojo transporto laukiant po stogine, stebėti naujosiose švieslentėse skelbiamą informaciją – neįmanoma.

„Kas vysta Kaune“ primena, kad naujųjų informacinių švieslenčių įrengimas mieste nepraėjo be nesklandumų.

Kauno miesto savivaldybė yra skelbusi, iš viso Kaune buvo numatyta įrengti 100 naujų informacinių švieslenčių. o senosios bus perkeltos į kitas viešojo transporto stoteles.

83
15
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.