Po nelaimės judrioje Kauno gatvėje darbininkai vėl rizikuoja savo gyvybe – Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Po nelaimės judrioje Kauno gatvėje darbininkai vėl rizikuoja savo gyvybe

Dalintis:

Prieš 10 dienų Savanorių prospekte įvyko nelaimė, kurios metu troleibusas partrenkė du ant kelio dirbusius asmenis. Ketvirtadienį toje pačioje vietoje vėl darbuojasi kelininkai, kuriems papildomos apsaugos neparūpintos, praneša kaunietė.

„Ta pati Kauno perėja Savanorių pr., prie „Hyper Maximos“, kur buvo atsitikus nelaimė darbininkams. Ir vėl lyg niekur nieko paliktas be apsaugos priemonių žmogelis dirbti… Apgailėtina“, – vaizdu iš Savanorių pr. ketvirtadienį dalijosi skaitytoja.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad lapkričio 6 dieną Savanorių pr. troleibusas partrenkė du ant kelio dirbusius asmenis. Policijos duomenimis, troleibuso partrenktiems vyrams prireikė medikų pagalbos.

16
6
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.