Vairuotojų kultūra Kauno keliuose: pavojingi manevrai, garsiniai signalai ir necenzūriniai žodžiai – Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Vairuotojų kultūra Kauno keliuose: pavojingi manevrai, garsiniai signalai ir necenzūriniai žodžiai

https://videopress.com/v/HMwjzMPm
Dalintis:

Skaitytojas pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame matyti tarp vairuotojų kilusi konfliktinė situacija. Vaizdo įraše užfiksuoti kelių eismo taisyklių pažeidimai ir nekultūringas elgesys judrioje VI forto žiedinėje sankryžoje.

„Vakar rugsėjo 13d, buvo šioks toks incidentas kelyje, norėtųsi paprotinti žmogų, jog jo mašina nesuteikia jam pirmumo teisės visur važiuoti kaip nori, bei gal viešumas padės jam susivokti“, – laišką pradėjo vaizdo įrašu pasidalijęs skaitytojas.

„Situacija: važiuojant pramonės prospektu į 6-ojo forto žiedinę sankryžą, baltas „vw passat“ automobilis įlėkė į ją (matosi vaizdo medžiagoje) važiuodamas „apsižergęs“ pirmosios ir antrosios eismo juostos kelio ženklinimo liniją, su trajektorija tiesiai į trečiąją juostą žiedinėje sankryžoje, kirsdamas man kelią ir priversdamas stabdyti mane bei kitus automobilius už manęs. Pasinaudojus garsiniu signalu, vairuotojas šiek tiek pavažiavęs nusprendė be priežasties staigiai stabdyti, vėl priversdamas visus eismo dalyvius sustoti. Pripažinsiu, pasikarščiavau, nusprendęs tiesiog jį apvažiuoti, kaip kliūtį iš dešinės, bet vairuotojas sugalvojo dar ir pamėginti išstumti mane iš kelio.

Nusukus į R. Kalantos gatvę, tiesiog persirikiavau į antrąją eismo juostą, norėdamas tęsti kelionę, tačiau vairuotojas vis dar elgėsi neadekvačiai šaukdamas necenzūrinius žodžius per langą, ko pasakoje, atsakiau tuo pačiu ir perspėjau, kad vaizdo įrašas bus perduotas policijai. Tuo viskas nesibaigė, vairuotojas visą kelią per Petrašiūnus trukdė persirikiuoti į pirmąją eismo juostą, nesvarbu kokį greitį pasirinkdavau ir toliau šūkavo per langą (vaizdo įrašas taipogi perduotas policijai)“, – situaciją nupasakojo skaitytojas.

134
7
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.