Laisvės alėjoje užfiksavo būrį pareigūnų: ką jie veikė Kauno centre? | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Laisvės alėjoje užfiksavo būrį pareigūnų: ką jie veikė Kauno centre?

Dalintis:

Ketvirtadienio rytą I. Kanto gatvėje ir Laisvės alėjoje buvo pastebėta nemažai policijos pareigūnų. Aiškėja, kad Kauno centre buvo vykdoma prevencinė akcija.

„Kažką prigavo, krato automobilį“, – ketvirtadienio rytą pranešė skaitytoja. I. Kanto gatvėje kaunietė užfiksavo būrį pareigūnų, kurie vėliau patraukė į Laisvės alėją.

Policija Laisvės al. / Skaitytojos nuotr.

Kaip naujienų portalą „Kas vyksta Kaune“ informavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) Komunikacijos poskyris, šiandien Kauno centre nebuvo vykdyta jokia krata.

„Laisvės al., apie 11.15 val. pareigūnai kartu su Kauno miesto savivaldybės atstovais vykdė prevencinę priemonę skirtą paspirtukų vairuotojams“, – rašoma Kauno apskr. VPK komentare.

20
5
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.