Kaunietis prašo pagalbos: būsime labai dėkingi, jei padėsite mergaitei susigrąžinti dalį savo gyvenimo | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietis prašo pagalbos: būsime labai dėkingi, jei padėsite mergaitei susigrąžinti dalį savo gyvenimo

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.
Dalintis:

Šeštadienį prekybos centre „Savas“ apsilankius kaunietė prarado labai svarbų daiktą – telefoną. Mergaitės tėtis kreipiasi į visuomenę ir prašo pagalbos. Galbūt telefoną grąžins jį pasisavinęs asmuo?

„Šeštadienį, 04.01, nutiko toks įvykis. Žmona su dviem mūsų dukrom nuvyko apsipirkti į prekybos centrą „Savas“. Apsipirkusios nutarė apie 14.40 val. kepyklėlėje „Prezo“ nusipirkti bandelių. Kol žmona laukė eilėje, dukros prisėdo ant šalia esančių minkštasuolių. Vyresnėlė dukra (13 m.) su savimi turėjo telefoną, mamai pakvietus, jos pasikėlė, o telefoną paliko ant minkštasuolio. Jo pasigedo maždaug už 10 min., grįžusios namo. Skambinant, telefonas jau buvo išjungtas. Nuvykus į kepyklėlę, niekas telefono neatnešė. Pardavėja sakė, kad po dukrų atsisėdo vyras ir moteris, tai jie turbūt ir „priglaudė“ dukros telefoną.

Prašau paviešinti šį įvykį, gal straipsnį perskaitys svetimą turtą pasisavinęs asmuo ir susipras, grąžins, atneš į kepyklėlę telefoną, kol ne vėlu. Tuo labiau, kad kreipėmės į policiją, manau nebus sunku surasti peržiūrėjus vaizdo kamerų įrašus. Telefono materialinė verte gal ir nėra didelė, bet moralinė didelė, dukra liūdna, nusiminus. Būsime labai dėkingi, jei padėsite mergaitei susigrąžinti dalį savo gyvenimo. Ačiū“, – prašymu pirmadienio rytą dalijosi kaunietis.

Vyras atkreipė dėmesį, kad dingo žalios spalvos „Xiaomi Note 9“ telefonas, kurį dengė purpurinės spalvos dėkliukas.

165
43
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.