Neatsakingas kaimyno elgesys supykdė kaunietę: kiek dar turi įvykti nelaimių? | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Neatsakingas kaimyno elgesys supykdė kaunietę: kiek dar turi įvykti nelaimių?

Užsidegusios šiukšlės / skaitytojos nuotr.
Dalintis:

Dėl neatsakingo kaimyno elgesio pirmadienį į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi skaitytoja. Pamačius esamą vaizdą, ji iškėlė pagrindinį klausimą – kiek dar turi įvykti nelaimių, jog problema būtų sutvarkyta? 

„Prieš maždaug mėnesį laiko skambinome į Aplinkos apsaugos inspekciją dėl netinkamai laikomo statybinių atliekų konteinerio prie Draugystės g. 19A pastato. Iš perkrauto ir neapdengto konteinerio, pakilus vėjui, visoje teritorijoje skraido šiukšlės.

Aplinkosauga atvyko greitai, padarė nuotraukas, įspėjo konteinerio savininką. Konteinerio savininkas per 15 min. atvyko ir išvežė konteinerį, jo vietoje pastatė tuščią (vykdomi remonto darbai), bet aplink konteinerį besimėtančių šiukšlių taip ir nesurinko, ko pasekoje, šiandien jos užsidegė ir buvo iškviestos atitinkamos tarnybos.

Kiek turi atsitikti nelaimių, kol atitinkamos institucijos tinkamai sureaguos į besikartojančius pažeidimus?“, – klausė savęs supykusi kaunietė.

Užsidegusios šiukšlės / skaitytojos nuotr.
4
1
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.