Kaunietis nustebo: aš niekada negalvojau, kad Lietuvoje yra tiek daug rusiškų prekių | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietis nustebo: aš niekada negalvojau, kad Lietuvoje yra tiek daug rusiškų prekių

Skaitytojų nuotr., „Kas vyksta Kaune“ montažas
Dalintis:

Lietuvos parduotuvėms atsisakius prekių iš Rusijos dėl agresijos prieš Ukrainą, vieną kaunietį nustebino, kaip plačiai Lietuvoje buvo paplitusios šios šalies prekės.

„Aš niekada negalvojau, kad Lietuvoje yra tiek daug rusiškų prekių, visada galvojau, kad tai ukrainietiškos. Šiandien apsilankiau Garliavos „Norfoje“ ir per pusvalandį radau bilekiek rusiškų prekių: alaus, degtinės, muilo, veido kaukių, saldainiu kokią 10 rūšių, avižinės košės, dantų pastos ir tt. Neturėjau ilgiau žiūrėti, bet tikrai atrasčiau daug daugiau“, – įspūdžiais dalinosi skaitytojas.

Priminsime, kad Rusijai paskelbus karą prieš Ukrainą, Lietuvoje veikiantys prekybos tinklai nusprendė atsisakyti prekių iš šios šalies. Tiesa, likusį inventorių kai kurios parduotuvės, įskaitant ir skaitytojo aplankytą, nusprendė prekes išparduoti.

23
41
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.