Kaune duris atvėrė atsinaujinęs premium baldų salonas „Elegant Home“ (foto, video) – Kas vyksta Kaune

Kaune duris atvėrė atsinaujinęs premium baldų salonas „Elegant Home“ (foto, video)

/ Organizatorių nuotr.
/ Organizatorių nuotr.

Kaune, adresu Savanorių pr. 166, duris atvėrė atsinaujinęs premium baldų salonas „Elegant Home“. Nuo šiol išskirtinės koncepcijos salone klientai galės rasti didžiąją dalį namų interjerui svarbių elementų ir paslaugų. Erdvėje laukia prabangių, modernios klasikos baldų, šviestuvų, meno kūrinių ekspozicija, interjero dizainerė, užuolaidų meistrė bei korpusinių baldų gamintojai.

500 kv. metrų ekspozicija interjerui kurti

Vientisumas ir dermė – viena svarbiausių užduočių, kuriant namų interjerą. Kelionės iš salono į saloną ir bandymai suderinti atskiras patikusias interjero detales daugeliui būstą įsirenginėjančių žmonių gali tapti tikru iššūkiu.

Siekiant palengvinti šiuos procesus, populiaraus modernios klasikos baldų ir kitų aksesuarų salono „Elegant Home“ komanda nusprendė reikšmingai atsinaujinti ir nuo šiol kauniečiams suteiks galimybę visą interjerą kurti vienoje vietoje.

„Daugeliui modernią klasiką ir premium interjero detales mėgstančių kauniečių esame puikiai pažįstami. Dirbame jau ne vienerius metus, o šiemet nusprendėme atsinaujinti ir po vienu stogu klientams pasiūlyti dar daugiau. Apsilankius ką tik iš naujo atvertame mūsų salone lauks daugiau nei 500 kv. metrų baldų, šviestuvų, meno kūrinių, namų kvapų ir kitų aksesuarų ekspozicija, o kartu čia dirbs ir interjero dizainerė, užuolaidų meistrė bei korpusinių baldų gamintojai“, – sako Gustė Pocevičienė, „Elegant Home“ salonų įkūrėja.

Per pusė šimto gamintojų

„Elegant Home“ komanda dirba su daugiau nei 50 skirtingų Europos bei JAV gamintojų. Atsinaujinusio salono ekspozicijoje eksponuojami beveik 20 iš jų gaminiai. Pagrindinis ekspozicijos akcentas – olandų bendrovės „Eichholtz“ gaminiai.

„Džiaugiamės ilgamete partneryste su šiuo žinomu Europos gamintoju – esame oficialus „Eichholtz“ atstovas Lietuvoje. Ši įmonė skaičiuoja daugiau nei 30 metų istorijos, už savo kokybę ir dizaino sprendimus yra gerai žinoma ir puikiai vertinama visame pasaulyje. Kompanijos asortimente yra virš 4 tūkst. produktų ir didžiąją dalį jų savo klientams galime pristatyti per 2-4 savaites nuo užsakymo“, – sako salono įkūrėja.

Siūlomos ir baldų komplektacijos bei užsakymų administravimo paslaugos. Pasirinkti baldai gali būti pristatomi į kliento namus bet kuriame Lietuvos ar Europos kampelyje.

Jei pirkėjams kyla sunkumų pasirenkant baldus, šviestuvus, meno kūrinius ar kitas detales, padėti sukurti norimą namų vaizdą gali greta įsikūrusi interjero dizainerė.

Salone eksponuojama ir daug įvairių apdailos medžiagų, tapetų, kitų detalių.

Atidarymo proga – nuolaidos iki 50 proc.

„Siekėme sukurti ypatingą, įkvepiančią atmosferą. Mūsų tikslas, jog apsilankęs pas mus žmogus atvertų savo fantaziją ir išsigrynintų, kaip savo namus gali pagražinti išskirtiniais baldais bei aksesuarais“, – sako G. Pocevičienė.

Atidarymo proga lankytojų lauks specialūs pasiūlymai. Ekspozicijoje esantiems gaminiams bus taikomos iki 50 proc., o užsakymams – iki 25 proc. nuolaidos.

Tai – antrasis „Elegant Home“ salonas Lietuvoje. Baldų ekspoziciją galime rasti ir Vilniuje, „Domus galerijoje“, adresu P. Lukšio g. 32.

Kauno salonas, veikiantis adresu Savanorių pr. 166, klientams atviras kiekvieną darbo dieną nuo 9 iki 18 val. bei šeštadieniais, nuo 10 iki 15 val.

Daugiau informacijos: https://eleganthome.lt/

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA