Žiniasklaida: I. Brazdeikis arti persikėlimo į „Olympiakos“ – Kas vyksta Kaune

Žiniasklaida: I. Brazdeikis arti persikėlimo į „Olympiakos“

delfi.lt 2023/09/23 15:37
/ R. Vilkelio nuotr.

Gali būti, kad sutartį su Kauno „Žalgiriu“ šiam sezonui turintis Ignas Brazdeikis žaliai-baltų marškinėlių daugiau nebeapsivilks. Pasak pranešimų žiniasklaidoje, vienas Lietuvos rinktinės lyderių netrukus turėtų tapti Pirėjo „Olympiakos“ žaidėju.

„Eurohoops.net“ žurnalistas Stavros Barbarousis paskelbė, kad „Olympiakos“ yra pažengusiose kalbose tiek su I. Brazdeikiu, tiek su „Žalgirio“ klubu, kuriam graikai turės sumokėti išpirką – 500 tūkstančių eurų.

Kauno ekipa pernai su I. Brazdeikiu pasirašė sutartį pagal formulę „1+1“, o šių metų liepą antrieji kontrakto metai buvo aktyvuoti.

NBA lygoje patirties sukaupęs puolėjas debiutiniame sezone Eurolygoje per rungtynes vidutiniškai rinko po 11,6 taško, 2,9 atkovoto kamuolio ir 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

Gindamas Lietuvos garbę pasaulio čempionate 24-erių krepšininkas per susitikimą vidutiniškai įmesdavo po 11 taškų, atkovodavo po 3,5 kamuolio ir atlikdavo po 2,5 rezultatyvaus perdavimo.

I. Brazdeikis šiuo metu su Kauno komanda yra Kipre, tačiau draugiškose rungtynėse prieš tą patį Pirėjo klubą penktadienį jis ant parketo neišbėgo.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA