Kaunietis užfiksavo Baltų prospekte didžiuliu greičiu skriejusius „Porsche“ | Kas vyksta Kaune

Kaunietis užfiksavo Baltų prospekte didžiuliu greičiu skriejusius „Porsche“

Šventinio sekmadienio ramumą Kaune drumstė „Porsche“ galimybes gatvėse išmėginti nusprendę greituoliai. „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas vaizdo registratoriumi įamžino pareigūnus ant kojų sukėlusius vairuotojus Baltų prospekte, kuriuo jie praskriejo net kelis kartus.

Kaip matyti kauniečio atsiųstoje medžiagoje, du „Porsche“ 18.19 val. (registratoriaus laikrodis nepersuktas) smarkiai spustelėjo išvažinėdami iš turbožiedo Žemaičių plento kryptimi. Iš pradžių antra juosta palikdamas tik dulkių debesėlį nurūko sidabrinis sedanas, o jam pavymui – tamsus visureigis.

Skaitytojas netrukus įsuko į „Iki“ parduotuvės automobilių stovėjimo aikštelę, o didžiuliu greičiu Baltų prospektu lekiančius „Porsche“ matė dar porą kartų.

Po to privažiavę keli policijos ekipažai klausė, ar kaunietis nieko nematęs. Vyras galvojo pareigūnus ieškant kokio smurtinio nusikaltimo vykdytojų, o lakstūnų nesureikšmino, tad atsakė neigiamai, tačiau pamatęs straipsnį apie „Porsche“ gaudynes suprato, kad ieškoti būtent šie vairuotojai.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad didelės policijos pajėgos apie 18.30 val. pastebėtos Vilijampolės ir Šilainių mikrorajonuose. Liudininkų teigimu, pareigūnai vaikėsi du „Porsche“ automobilius, smagiai skraidžiusius ne tik Baltų prospekte, bet ir Varnių gatvėje.

Apie 19 val. gyventojai teigė matę Milikonių kalno papėdėje ir Raudondvario plente policijos blokuojamus automobilius. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas patvirtino, kad 18.19 val. gautas pranešimas apie Šilainių plente vienas kitą persekiojančius du automobilius.

Vienas vairuotojas buvo sulaikytas, o vienas asmuo pristatytas į gydymo įstaigą. Apie kitą vairuotoją duomenų kol kas nepateikiama.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA