Vilijampolę ir Šilainius skersai išilgai matavo policijos ekipažai | Kas vyksta Kaune

Vilijampolę ir Šilainius skersai išilgai matavo policijos ekipažai papildyta

Sekmadienio pavakarę „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai ėmė signalizuoti apie mieste vykstantį didelį pareigūnų sujudimą. Kauniečiai teigia matę po Vilijampolę ir Šilainius naršiusius daugybę policijos ekipažų – liudininkai teigia, kad vyko dviejų „Porsche“ gaudynės.

„Kas vyksta Vilijampolėje? Penki ekipažai laksto su švyturėliais ir sirenomis po Varnių, Panerių, Linkuvos gatves“, – socialiniame tinkle stebėjosi kauniečiai.

Portalo skaitytojai apie 18.30 val. suskaičiavo net iki 10 minėtose miesto dalyse zujančių policijos automobilių, kai kurie esą kilo į Šilainius Milikonių kalnu.

Kauniečiai teigia, kad pareigūnai vaikėsi du „Porsche“ automobilius, kurių vairuotojai galimai neblaivūs. Pilka transporto priemonė esą didžiuliu greičiu skriejo Varnių gatve ir vos nepartrenkė žmogaus.

Apie 19 val. skaitytojas nurodė, kad vienas „Porsche“ buvo užblokuotas Milikonių kalno apačioje, link automobilio nubėgo ginkluoti pareigūnai. Gyventojai taip pat tvirtino panašiu metu regėję automobilio sulaikymo operaciją Raudondvario plente, ties „Regitros“ sankryža.

„Kas vyksta Kaune“ pasiekusiame vaizdo įraše minėtoje vietoje išties matyti kelio antrą juostą užblokavę policijos ekipažai ir atidarytas visureigis. Viduryje Raudondvario plento būriuojasi policijos pareigūnai neuniformuoti piliečiai.

Papildyta 20.42 val.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas nurodė, kad 18.19 val. gautas pranešimas apie Šilainių plente vienas kitą persekiojančius du automobilius.

Tuoj pat sureagavę pareigūnai leidosi ieškoti agresyviai manevravusių transporto priemonių. Vienas vairuotojas netrukus buvo sulaikytas, su įtariamuoju dirba policija.

Budėtojo žiniomis, vienas žmogus galimai dėl širdies sutrikimo buvo pristatytas į Kauno klinikas, kur jį apžiūrėjo medikai. Antras „Porsche“ vairuotojas vis dar ieškomas, apie asmenų blaivumą duomenų kol kas nėra.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA