Chuliganiško vairavimo pasekmės – per plauką nuo nelaimės | Kas vyksta Kaune

Chuliganiško vairavimo pasekmės – per plauką nuo nelaimės

Video stop kadro nuotr.

Pirmadienio vakarą Kalniečių rajono gatvę pažymėjo chuliganiškas vairuotojas. Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja video įraše užfiksavo, kaip žydras „Opel“ markės automobilis net nepristabdytas pralėkė sankryžą per raudoną šviesoforo signalą, taip sukeldamas ne itin malonę situaciją.

Lapkričio 12 d. 16:57 val. Kovo 11-osios g. ir Partizanų g. sankryžoje savo „drąsą“ sumąstė įrodyti į sankryžą per raudoną signalą įlėkęs vairuotojas.

Visgi, šiame video užfiksuota situacija atskleidžia ne tik pažeistas Kelių eismo taisykles (KET), bet ir sukeltą pavojingą situaciją.

Rodos, automobilis net nebuvo sulėtintas, kai buvo išmėgintas kitų eismo dalyvių budrumas – „Opel“ užkirto kelią ne tik turinčioms pirmumą transporto priemonėms, bet ir pavojų sukėlė per perėją žingsniuojančioms moterims.

Visgi, per žalią signalą riedėję automobiliai buvo sustabdyti, o pėstieji laiku pastebėjo ne pagal taisykles panorusį pasireikšti vairuotoją ir išsigandę sustojo.

Po to, kai vairuotojas, rodos, šaltais nervais privertė paprakaituoti kitus ir atliko šiokį tokį pėsčiųjų lenkimo manevrą, kaip niekur nieko nudūmė savo keliais.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA