„Ryšių kiemelis 837“: šiandien jau viskas | Kas vyksta Kaune

„Ryšių kiemelis 837“: šiandien jau viskas

Archyvo/ B.Dragūno nuotr.

Pamėgta kauniečių pasilinksminimo vieta – „Ryšių kiemelis“ šiandien atoš „Užbaigtuves“ ir užsivers su visam. Užsidaryti privertė tai, jog pastatų kompleksas perėjo į kitas rankas.

Senamiestyje įsikūręs ir ne vieną griausmingą sezoną turėjęs „Ryšių kiemelis“ šiandien rengia paskutinį vakarėlį, kuris prasidės šiandien, nuo 21 val. Už baro paskutinius lankytojus pasitiks Ignas ir Julius Bubniai. O į atsisveikinimo vakarėlį susirinkusius žmones linksmins ZHILL, ZW-T bei SAMUEL TANGE. Tad kviečiama paskutinį kartą pažymėti taip, kad būtų verta nuodėmės.

Žinia, kad „Ryšių kiemelis“ bus uždarytas pasklido prieš pat Naujuosius metus. Tuomet „Teo“, kuriai priklausė pastatų kompleksas, pardavė viską nekilnojamojo turto nuomos bendrovei „Reksus“. Pastatų komplekse buvo ir pamėgtas jaunimo kiemelis, ir „Ryšių“ muziejus.

Miesto valdžia tikino, kad muziejų dar bandė gelbėti, tačiau apie pardavimą buvo pranešta tik likus savaitei. Kauno meras Visvaldas Matijošaitis tikino, jog miestui nusipirkti muziejų buvo per brangu, todėl jo Kaune nebebus.

Skelbiama, jog arkivyskupo ir Rotušės kaimynystėje įsikurs nauji ofisai ir automobilių stovėjimo aikštelė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA