Kauno klinikų tuneliuose „lyja“ tiesiai ant elektros skydinės | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kauno klinikų tuneliuose „lyja“ tiesiai ant elektros skydinės

Dalintis:

Kaunietis trečiadienio rytą pastebėjo, jog Kauno klinikų tuneliuose vanduo bėga kiaurai sienas. Bėda, kad vanduo tekėjo tiesiai ant elektros skydinės.

„Kauno klinikų tuneliai. Šiandien pas mus Kauno klinikose lyja. Lyja tiesiai ant elektros skydinės. Tiesiai iš laido bėga“, – komentavo vaizdą užfiksavęs kaunietis.

Situaciją naujienų portalui pakomentavo LSMU Kauno klinikų Komunikacijos tarnybos vyriausioji specialistė Jovita Gudelevičiūtė.

„Kauno klinikoms minima problema žinoma. Informacija apie įvykusį incidentą, kai pastato tuneliuose pradėjo lašėti vanduo, iš karto perduota atsakingoms tarnyboms, kurios ėmėsi visų priemonių problemos likvidavimui. Norime patikinti, kad šiuo metu pavojaus dėl vandens nutekėjimo nėra“, – trečiadienio popietę nurodė ji.

2
2
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.