Į V. Zelenskio žodžius sureagavę kauniečiai organizuoja Ukrainos palaikymo akciją | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Į V. Zelenskio žodžius sureagavę kauniečiai organizuoja Ukrainos palaikymo akciją

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.
Dalintis:

Ukrainos prezidentui Volodymyrui Zelenskiui visus pasaulio žmones paraginus išeiti į gatves ir parodyti palaikymą nuo karo kenčiančiai šaliai, kauniečiai ėmėsi iniciatyvos. Socialiniame tinkle „Facebook“ sukurtas renginys, kuriuo ketvirtadienį 17 val. visi kviečiami į Vienybės aikštę. 

„Išeikite iš savo biurų, savo butų, savo mokyklų ir universitetų. Ateikite taikos vardan, su Ukrainos simboliais, kad paremtumėte Ukrainą, laisvę ir gyvenimą”, – sakė V. Zelenskis naktį į ketvirtadienį socialinėje erdvėje paskelbtame vaizdo įraše.

Į tokį jo prašymą sureagavo ir Kauno gyventojai. Socialiniame tinkle „Facebook“ piliečiai sukūrė renginį pavadinimu „Palaikymas Ukrainai“, kuris vyks šiandien 17 val. Vienybės aikštėje.

„Vakar V. Zelenskis pakvietė žmones visam pasauly, kad šiandien eitų į savo miestų gatves, aikštes ir taip išreikštų palaikymą Ukrainai. Šiandien kaip tik vyksta NATO, ES ir G7 susitikimai. Kviečiam 17 valandą susirinkti Kaune, Vienybės aikštėje, ir išreikšti palaikymą Ukrainai“, – rašoma „Facebook“ renginyje, kuriuo pasidalinti paprašė skaitytojai.

Daugiau apie renginį čia.

Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.