Kitam vairuotojui per arti palikus automobilį kaunietė negalėjo keliauti į darbą: ačiū už sugadintą rytą | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kitam vairuotojui per arti palikus automobilį kaunietė negalėjo keliauti į darbą: ačiū už sugadintą rytą

Užstatyta mašina / skaitytojos nuotr.
Dalintis:

Ankstyvą penktadienio rytą į portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi skaitytoja dėl itin nemalonios situacijos. Įsiruošusi į darbą, ji negalėjo išvažiuoti iš kiemo, nes kitas vairuotojas nusprendė palikti automobilį prie pat josios. 

„Norėčiau pasidalinti situacija, kaip nereikia daryti. Šiandien 5 val. ryto, susiruošus į darbus, gavau nemalonią staigmeną – negaliu išvažiuoti iš kiemo, nes esu užblokuota kitos mašinos, o ir neaišku, kada galėsiu.

Ačiū už sugadintą rytą, tokiems vairuotojams patariu kitą kartą palikti arba kontaktus, arba 100 metrų toliau palikus mašiną iki namų pavaikščioti po gryną orą, nes tokiu atveju nenukentėsiu nei aš, nei jūs“, – rašė supykusi kaunietė.

170
10
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.