Graudus vaizdas Kaune: kuo reikia kūrenti, kad tokie dūmai kiltų į dangų? | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Graudus vaizdas Kaune: kuo reikia kūrenti, kad tokie dūmai kiltų į dangų?

Skaitytojos Editos nuotr.
Dalintis:

Kauniečius papiktino juodi dūmų kamuoliai, besiveržiantys iš vieno kamino, esančio Žemuosiuose Šančiuose. Moteris nesuprato kuo turėtų būti kūrenamas kaminas, jog tokie dūmai kiltų aukštyn į dangų.

„Graudus vaizdas iš Kauno. Ankstyvas rytas (apie 7.20 val.) Juozapavičiaus prospekte, Šančiuose. Klausimas: kokie dar taršūs automobiliai, kam tie elektromobiliai??? Kuo reikia kūrenti, kad taip, kad tokie kiekiai?“, – teiravosi vaizdą užfiksavusi moteris.

„Fotografavau iš „Lidl“ parduotuvės aikštelės. Vaizdas už „Viados“. Su vyru aptarėme, kad galėtų būti „Kautros“ ar kažkurios šalia esančios įmonės teritorija. Nuotrauka dar ir neperduoda to dūmų tamsumo ir gausos!“, – nupasakojo kaunietė.

29
106
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.