Senamiesčio gyventojas pranašauja nelaimę: čia slepiasi neaiškios žmogystos – Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Senamiesčio gyventojas pranašauja nelaimę: čia slepiasi neaiškios žmogystos

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.
Dalintis:

Ketvirtadienį kaunietis nusprendė viešai kreiptis į miesto valdžią. Visų senamiestyje gyvenančių piliečių vardu prašo apšviesti pamirštas erdves ir baiminasi blogiausio – iki nusikaltimo vos vienas žingsnis.

„Senamiestis žavus savo labirintais, o kai pagrindinė Vilniaus gatvė buvo uždaryta remontui, esame priversti tais labirintais keliauti. Viskas būtų puiku, tačiau dienoms trumpėjant, tamsiuose skersgatviuose, bromuose, kiemuose ir gatvelėse darosi nejauku ir pavojinga. Senamiesčio šešėliuose visais laikais slėpėsi neaiškios žmogystos, jos niekur nedingo ir dabar, tik susitikimai su jomis tampa neišvengiami.

Ne kartą iš kaimynų vaikų teko girdėti, kad kabinėjasi neaiškūs tipai, siūlo parūkyt, klausia, kas kuprinėje ir seka laukdami progos atimti telefoną. Netrukus tamsoje teks išeiti į darbus, mokyklas, darželius ir tamsoje grįžti. Neabejoju, tuo pasinaudos banditai. Pagrindinės gatvės blankiai apšviestos, o visa kita miestui priklausanti senamiesčio dalis skendi tamsoje. Gal miesto valdžia pagaliau galėtų išspręsti senamiestyje saugumo jausmo klausimą?” – su viltimi į miesto valdžią kreipiasi kaunietis.

318
7
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.