Prie Trijų mergelių tilto – didelis policijos sujudimas – Kas vyksta Kaune

Prie Trijų mergelių tilto – didelis policijos sujudimas

Policija prie legendinio bendrabučio / Skaitytojo nuotr.
Policija prie legendinio bendrabučio / Skaitytojo nuotr.
Policija prie legendinio bendrabučio / Skaitytojo nuotr.
Policija prie legendinio bendrabučio / Skaitytojo nuotr.

Sekmadienio naktį naujienų portalą „Kas vyksta Kaune“ pasiekė keli pranešimai, kuriuose skaitytojai sunerimę teiravosi, kas vyksta prie legendinio bendrabučio, esančio greta Trijų mergelių tilto.

„Naktį iš šeštadienio į sekmadienį, apie 02:00 kažkokia drama vyko Kaune prie legendinio bendrabučio Gravrogkų gatvėje“, – pranešė skaitytojas.

„Kas vyksta A. ir J. Gravrogkų g.? Daugybė ekipažų“, – teiravosi kita skaitytoja.

Pasak Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budinčio pareigūno, buvo gauti keli pranešimai apie Gavrogkų g. 17 įvykusį konfliktą tarp vaikinų:

„Trumpai tariant – neperlipo per savo ego. Vienam iš jų prireikė medikų pagalbos, bet sužalojimai nesunkūs“, – teigė pareigūnas.

Policijos duomenimis, jaunuolis sužalotas nenustatytu šaunamuoju ginklu.

 

Kauno greitosios medicinos pagalbos (GMP) budinti gydytoja patikslino, kad vienas iš konflikto dalyvių skundėsi odos sužalojimais nugaros srityje. Jis išvežtas į Kauno klinikas, būklė stabili.

2 val. 15 min. Kaune, A. ir J. Gravrogkų g., name, įtariamasis sulaikytas, pas jį rastas ir paimtas savadarbis nupjautavamzdis ginklas. Sulaikytasis uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 284 str.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA