Laisvės alėjoje bėgiojo nuoga „TikTok“ žvaigždė | Kas vyksta Kaune

Laisvės alėjoje bėgiojo nuoga „TikTok“ žvaigždė papildyta

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas užfiksavo Laisvės alėjoje bėgiojantį nuogą vyriškį. Kaip teigė skaitytojas, vyras yra gerai žinomas socialiniame tinkle „TikTok“.

„TikTok“ žvaigždė Laisvės alėja bėgo nuogas naktį iš šeštadienio į sekmadienį. Vėliau sulaikytas policijos. Kokia bauda gresia?“ – teiravosi vaizdo įrašu pasidalijęs kaunietis.

Kaip matyti vaizdo įraše, vyras pačioje Kauno širdyje bėgo visiškai nuogas, prisidengdamas lytinį organą. Tikėtina, kad su telefonu rankoje filmavo savo naktinį bėgimą ir tiesiogiai transliavo savo gerbėjams socialiniame tinkle.

Kaip matoma „TikTok“ vaizdo įraše, nuoga žvaigždė buvo sulaikyta pareigūnų ir priversta apsirengti.

Delfi žiniomis, Laisvės alėjoje bėgiojęs vyras – buvęs krepšininkas Haroldas Saprykinas, „TikTok“ žinomas Saprės slapyvardžiu. Didžiąją karjeros dalį vyras praleido Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL), taip pat žaidė Irane bei 4-oje Italijos lygoje.

Karjerą baigė 2022 metais atstovaudamas „Kretingai“, o pasaulinio pripažinimo sulaukė dėl neįtikėtinų metimų-triukų, vadinamųjų „trickshots“.

Papildyta balandžio 15 dieną 09.11 val.

Kaip pirmadienį naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė, balandžio 14 d. apie 05.20 val. kartu su Lietuvos policijos mokyklos kursantais patruliuodami policijos pareigūnai Kaune, Laisvės al., pastebėjo bėgantį apsinuoginusį vyrą, kuriam už viešosios tvarkos pažeidimą surašė administracinio nusižengimo protokolą pagal Lietuvos Respublikos administracinio nusižengimo kodekso 481 str. 1 d.

Anot O. Vaitkevičienės, 1995 metais gimęs vyras buvo blaivus.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA