Kaune galvą susuks „Dideli pinigai“: kviečia į nuotaikingą premjerą | Kas vyksta Kaune

Kaune galvą susuks „Dideli pinigai“: kviečia į nuotaikingą premjerą

Spektaklis „Dideli pinigai“ / Organizatorių nuotr.

Kaip reaguotumėte, jei sutuoktinis, sūnus ar draugas jums pasakytų, kad ketina atsisakyti 162 milijonų eurų? Spalio 21 dieną Kauno „Girstučio“ kultūros rūmuose įvyks kino filmų „Širdys“, „Vyras už pinigus“, „Vyrų svajonės“ ir šią žiemą pasirodysiančio „Draugų lažybos“ režisieriaus Justino Krisiūno režisuoto spektaklio „Dideli pinigai“ premjera.

„Visi svajoja vieną gražią dieną laimėti loterijoje milijoną, bet ar bent vienas pagalvoja, kaip tai pakeistų jų gyvenimus? Ar vienadienio džiaugsmo neužtemdytų užklupusi atsakomybė ir rūpesčiai, juk staiga pagerėja santykiai su šeimos nariais, atsiranda giminės, draugai ir klasiokai tave prisimena. Bet ar tie artimieji tave atsimintų jei tu nebūtum laimėjęs loterijoje?

Žinoma, pinigai mums palengvina gyvenimą, jį padaro komfortiškesniu, tačiau neretai staigus praturtėjimas gali ir visiškai apversti žmonių santykius. Nertai žmonės dėl pinigų susipyksta, nebebendrauja metų metus. Tokie artimųjų santykiai tampa komiškai absurdiški. Šiame spektaklyje mes iškeliame pagrindinį klausimą, ar verta loterijoje laimėti didelius pinigus?“ – apie laukiančią premjerą pasakojo spektaklio „Dideli pinigai“ režisierius J. Krisiūnas.

Jis pridūrė, kad progą išvysti nuotaikingą spektaklį pirmieji turės ne tik Kauno, bet ir kitų didžiųjų miestų gyventojai.

Garsūs aktoriai

Spektaklis pagal garsios prancūzų autorės Flavia Coste pjesę juokais sulygins mūsų santykius su pinigais, artimaisiais bei visais aplinkiniais.

Ričardas (Mantas Vaitiekūnas) žais loterijoje ir vieną dieną jam nusišypsos netikėta sėkmė – jis laimės 162 mln. eurų. Ričardas džiaugsis fortūna, tačiau tuo pačiu ir išsigąs būsimojo naujo gyvenimo…

Spektaklis „Dideli pinigai“ / Organizatorių nuotr.

Likus kelioms valandoms iki prizo atsiėmimo termino, laimingasis pasikvies mamą (Larisą Kalpokaitę), geriausią draugą (Valentiną Krulikovskį) ir dalyvaujant žmonai Kamilei (Mildai Noreikaitei), privalės priimti gyvenimą keičiantį sprendimą.

Ričardas įsitikinęs, kad šie milijonai sugriaus jų gyvenimo pusiausvyrą, nors artimieji stengsis viską pakeisti.

Džiaugsmingas vakaras netikėtinai taps aštraus siužeto ir komiškų situacijų drama. Pagrindiniams herojams iškils dilema: laimė piniguose ar jų kiekyje?

Dideli pinigai susuks galvas ir situacija taps nevaldoma… Taigi, ar jie išdrįs priimti šį naują iššūkį?

Spektaklio kūrybinė grupė

Pjesės autorė: Flavia Coste

Režisierius: Justinas Krisiūnas (Kino filmai „Širdys“, „Dėdė Rokas ir Nida“, „Vyras už pinigus“, „Vyrų svajonės“)

Vaidina: Mantas Vaitiekūnas, Milda Noreikaitė, Valentinas Krulikovskis, Larisa Kalpokaitė

Daugiau informacijos apie spektaklį ir kitas premjerų datas bei vietas čia.

Spektaklio trukmė 1 val. 40 min. Bilietus įsigyti galima čia arba kultūros centrų bilietų kasose.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA