Skaitytoja manė mačiusi jau viską: vyrai, turėkite pagarbos! | Kas vyksta Kaune

Skaitytoja manė mačiusi jau viską: vyrai, turėkite pagarbos!

Sekmadienį popiet pačiame Kauno centre pamatytas vaizdelis „Kas vyksta Kaune“ skaitytoją pribloškė. Vyras gamtinius reikalus atliko tiesiog viduryje muzikinio teatro sodelio.

„Nors šiais laikais, atrodo, turėtų jau niekas nestebinti, vis dėlto, žmonės niekada nepaliauja šokiruoti savo veiksmais.

Sekmadienio popietę viduryje miesto, tiesiai priešais muzikinį teatrą, kur parkelyje sėdi pilna žmonių, mamų su kūdikiais, ateina vyras ir be jokių skrupulų prieš vaikus apšlapina medį.

Vyrai, mieste pilna tualetų, turėkit pagarbos sau ir kitiems“, – ragino moteris.

Natūralūs reikalai nenatūraliose vietose miestiečius prispiria ne pirmą kartą. Kauno savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis naujienų portalui balandį sakė, kad viešųjų tualetų – mokamų ir nemokamų – esą yra gana daug ir atsiras dar.

„Kauno mieste veikia 3 mokami viešieji tualetai: Jonavos g. 1, Rotušės a. 27 ir Čečėnijos a. Šiuos tualetus prižiūri UAB „Kauno švara“. Du automatiniai viešieji tualetai veikia Ąžuolyne, planuojama, kad šiais metais dar du pradės veikti Neries ir Nemuno santakos bei Nemuno salos parkuose.

Automatiniai tualetai numatyti ir Naujakurių g. 78 B skvere, Vaišvydavos, Kovo 11-osios parkuose. Šių teritorijų tvarkymo darbai prasidės šiais metais, tikimės, kad tualetai ten pradės veikti ateinančias metais“, – pavasarį dėstė A. Pakalniškis.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA