Į restoraną Kauno centre sugužėjo specialiosios tarnybos | Kas vyksta Kaune

Į restoraną Kauno centre sugužėjo specialiosios tarnybos papildyta

Skaitytojo nuotr.

Penktadienio vakarą ugniagesių sirenos sugaudė Kauno centre. Gausios specialiųjų tarnybų pajėgos skubėjo į Maironio gatvėje esantį pastatą – pirminiais duomenimis, čia užsidegė ventiliacijos šachta.

„Įvažiavo gaisrinė, jaučiasi kažkoks kvapas“, – apie 17.45 val. informavo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas, Maironio gatvėje matęs tris autocisternas ir gaisrines kopėčias.

Anot liudininko, taip pat atvyko greitosios medicinos pagalbos brigada, du policijos ekipažai ir laidos „Farai“ komanda, tad kauniečiai apie šį incidentą gali tikėtis pamatyti per televiziją.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (PGV) Operacinio vadovavimo skyriaus (OVS) budėtojas naujienų portalui patvirtino, kad gautas pranešimas apie Maironio g. 28 esančioje maitinimo įstaigoje užsidegusią ventiliacijos šachtą.

Gaisras Maironio gatvėje / Skaitytojo nuotr.

Vyksta gesinimas, gaisras lokalizuotas, įtariama, kad ventiliacijos anga užsidegė nuo lempos. Žmonės iš pastato evakuoti, pirminiais duomenimis, nukentėjusių nėra.

Papildyta 18.30 val.

OVS budintis specialistas patikslino, kad gaisras kilo prieš „Moxy“ viešbutį esančiame restorane „Uoksas“. Pavojus buvo operatyviai likviduotas, praėjus pusvalandžiui po skaitytojo pranešimo, Maironio gatvėje tarnybų jau nebuvo nė kvapo.

Restorano durys atviros, tačiau viduje tamsa – penktadienio vakarą teko užsidaryti anksčiau laiko.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA