Kauno stadiono atidarymo nepraleido ir žinomi žmonės: tarp jų – A. Sabonis bei S. Skvernelis | Kas vyksta Kaune

Kauno stadiono atidarymo nepraleido ir žinomi žmonės: tarp jų – A. Sabonis bei S. Skvernelis

R. Tenio nuotr.

Sekmadienį futbolo sirgaliai ir naują traukos objektą apžiūrėti panorę kauniečiai bei miesto svečiai rinkosi į Dariaus ir Girėno stadiono atidarymą. VIP ložėse buvo galima išvysti ir žinomus žmones, sportininkus, politikus bei atlikėjus.

Kaip pažymi Lrytas.lt, kviestinius svečius naujai rekonstruotame stadione priėmė pats Kauno meras Visvaldas Matijošaitis. Po trumpo priėmimo žinomi žmonės pakviesti stebėti Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės finalines varžybas.

Dariaus ir Girėno stadiono atidarymo šventė prasidėjo 17 val. Stadiono rangovo „Autokaustos“ vadovas Juozas Kriaučiūnas perdavė simbolinį raktą Kauno merui V. Matijošaičiui, stadioną pašventino Kauno arkivyskupas metropolitas Kęstutis Kėvalas.

Toliau renginys tęsiamas LFF finalo rungtynėmis tarp Vilniaus „Žalgirio“ ir Kauno rajono „Hegelmann“ bei laimėtojų apdovanojimai.

Po jų vyks šou su Lietuvos atlikėjais ir fejerverkais. Planuojama, kad daugiatūkstantinę publiką pasveikins Marijonas Mikutavičius, Jovani, Justinas Jarutis, Jessica Shy, „The Roop“, Leon Somov, Saulius Prūsaitis ir Iglė, Vidas Bareikis, „8 kambarys“ bei „Ritmas kitaip“.

Paskutinį kartą Dariaus ir Girėno stadione sporto renginiai vyko 2018 metais. Užbaigus statybas, nuo šiol tai didžiausias Lietuvoje ir vienas moderniausių stadionų Baltijos šalyse.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA