„Jachtklubas Open Air“ pasirodyti turėjęs E. Dragūnas Kaune nebelaukiamas | Kas vyksta Kaune

„Jachtklubas Open Air“ pasirodyti turėjęs E. Dragūnas Kaune nebelaukiamas

R. Tenio nuotr.

Liepos 29-ąją Kauno marių pakrantėje vyksiantis vienos nakties festivalis pas save kvietė užsimindamas apie vienintelį grupės SEL pasirodymą Kaune. Po skambių Egidijaus Dragūno pasisakymų atlikėjas „Jachtklubas Open Air“ reginyje nebepasirodys.

„Atsižvelgę į Egidijaus Dragūno išsakytus viešus pasisakymus Rusijos agresijos Ukrainoje atžvilgiu, nusprendėme nutraukti bendradarbiavimą su grupe SEL. „Jachtklubas Open Air 2022“ programoje ją keičia Leon Somov su Dileta bei DJ Jovani.

Dar daugiau atlikėjų – netrukus, todėl jau turinčius festivalio bilietus raginame juos išsaugoti. O nusprendusius susigrąžinti pinigus už bilietus, kviečiame kreiptis donatas@dokaprojects.com. Слава Україні!” – trečiadienį pranešė renginio organizatoriai.

Kai jau rašyta, renginys, kuris kasmet liepos pabaigoje vyksta pernai atnaujintame jachtklube, yra tapęs neatsiejama Kauno vasaros tradicija.

Pastaraisiais metais čia pasirodė Solo Ansamblis, Beissoul & Einius, Junior A, Justinas Jarutis ir kiti garsūs Lietuvos atlikėjai bei tokie tarptautiniu mastu žinomi didžėjai kaip Echonomist, Manfredas ar James Zabiela.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA