Naujos detalės: pareigūnus dulkėmis pavaišino Kaune gerai žinomas kelių erelis - Kas vyksta Kaune

Naujos detalės: pareigūnus dulkėmis pavaišino Kaune gerai žinomas kelių erelis

Žiniasklaida antradienio vakarą paviešino daugiau detalių apie magistralėje Vilnius-Kaunas ir Neveronyse siautėjusį „BMW“. Kaip praneša TV3 žinios, prie galingo automobilio vairo sėdėjo įžūliais numeriais ir daugybe pažeidimų pagarsėjęs vyras.

Kaip šiandien žinioms patikslino Kauno apskrities pareigūnai, „BMW“ vairuotojas buvo sulaikytas antradienio rytą. TV3 žurnalistų duomenimis, tai Neveronyse gyvenantis 28-erių greičio fanatikas, kuriam pasislėpti gerai žinomoje miesto dalyje įgijus pranašumą prieš persekiotojus nebuvo sunku.

Lietuvos kelių policijos tarnybos viršininkas Vytautas Grašys TV3 žiniomis sakė, kad „BMW“ valstybiniai numeriai buvo vokiški, tačiau vairas dešinėje pusėje – dėl to pareigūnams ir kilo įtarimas.

Kelių erelis magistralėje užfiksuotas važiuojantis daugiau nei 200 km/val. greičiu. Policija jį ragino sustoti, tačiau vairuotojas sportinį „M5“ „gręžė“ iki dugno, o galiausiai nusuko link Neveronių.

„Tai yra chuliganas, kuris elgėsi labai chuliganiškai. Važiavo kelkraščiu, greitis buvo labai didelis, vairuotojas pavojų kėlė tiek sau, tiek aplinkiniams eismo dalyviams. <…> Automobilį persekiojo, kol atsirado kliūtis – pervaža, kurią vairuotojas kirto degant raudonam šviesoforo signalui“, – kalbėjo V. Grašys, patvirtinęs, kad tai gerai žinomas asmuo, kurio sąskaitoje – per 125 administracinių nusižengimų, o teisė vairuoti atimta dešimčiai metų.

Šįkart protokolai išrašyti dėl geležinkelio pervažos kirtimo degant raudonam šviesoforo signalui, pareigūnų teisėtų reikalavimų nevykdymo, greičio viršijimo, chuliganiško vairavimo. Už tai gresia tūkstantinės baudos.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad nuo pareigūnų sprunkantis „BMW“ užfiksuotas pirmadienį, apie 14 val. Pažeidėjas nedvejojęs praskuodė pro pervažą Keramikų gatvėje, tuo metu akimirkai stabtelėję pareigūnai bėglį pametė. Kelių policija portalui nurodė, kad vairuotojo bus ieškoma vaizdo stebėjimo kameromis.

Šis kaunietis jau yra sukėlęs avariją Tunelio gatvėje, patekęs į policijos akiratį ir laidą „Farai“, socialiniame tinkle periodiškai dalijasi savo didžiulio greičio nuotykių vaizdo įrašais.

Daugiau apie bene žinomiausią Kauno kelių erelį skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA