„Judėk sveikai“ vasaros sezono uždarymo proga – ypatingos fizinio aktyvumo veiklos | Kas vyksta Kaune

„Judėk sveikai“ vasaros sezono uždarymo proga – ypatingos fizinio aktyvumo veiklos

Organizatorių nuotr.

Įpusėjo aštuntasis nemokamų treniruočių projekto „Judėk sveikai“ vasaros sezonas. Šią vasarą kauniečiai aktyviai įsitraukė į skirtingų sveikatingumo veiklų, vedamų profesionalių savo srities trenerių. Vasaros sezonui artėjant į pabaigą, projekto organizatoriai informuoja apie pasikeitimus treniruočių tvarkaraštyje bei planuojamas įtraukiančias sezono uždarymo pramogas.

„Judėk sveikai“ – 2013-aisiais Kaune startavęs nemokamų treniruočių projektas, kasmet pritraukiantis šimtus sveiką ir aktyvų gyvenimo būdą puoselėjančių kauniečių. Nemokamos treniruotės ir mankštos vyksta visais metų sezonais skirtingose Kauno miesto atvirose ir vidaus viešosiose erdvėse. Visus užsiėmimus veda tik profesionalūs treneriai. Jų priežiūros dėka pratimai ir veiklos atliekamos taisyklingai, o treniruotėse palaikoma puiki nuotaika bei energija.

„Judėk sveikai“ treniruotės Kaune / Organizatorių nuotr.

Pasikeitimai veiklų tvarkaraštyje

Šiuo vasaros sezonu kauniečiai gali rinktis iš skirtingų sveikatingumo veiklų: funkcinių treniruočių, šiaurietiško ėjimo užsiėmimų, kineziterapijos, solo latino, šokių vaikams, bėgimo, zumbos, jogos, kalanetikos ir cardio boxing užsiėmimų.

„Artėjant vasaros sezono pabaigai, keičiasi ir „Judėk sveikai“ veiklų vietos bei laikai. Dėl šios priežasties visus, norinčius dalyvauti nemokamuose užsiėmimuose, kviečiame atkreipti dėmesį į veiklų tvarkaraštyje nuo rugpjūčio 16 d. pasirodžiusius pasikeitimus“, – informuoja Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuro specialistė Julija Grišė.

Kaip ir iki šiol, visos „Judėk sveikai“ treniruotės kauniečiams yra nemokamos, tačiau būtina registracija. Užsiregistruoti galima tik į tą dieną vykstančias treniruotes, spustelėjus čia.

„Treniruočių metu su savimi tereikia turėti vandens ir kilimėlį. Siekiant užtikrinti maksimalų visų dalyvių ir trenerių saugumą, užsiėmimų metu būtina laikytis saugaus dviejų metrų atstumo nuo kitų dalyvių“, – pažymi visuomenės sveikatos specialistė.

Treniruočių tvarkaraštį galima sekti internetinėje „Judėk sveikaisvetainėje.

Vasaros sezono uždarymo veiklos – jau suplanuotos

Nors „Judėk sveikai“ projektas tęsiasi visus metus, baigiantis vasaros sezonui kauniečiai kviečiami dalyvauti ir įtraukiančiose sezono uždarymo veiklose.

Šiemet projekto organizatoriai visus norinčius kvies išbandyti dvi sveikatingumo pramogas. Rugpjūčio 26 d. planuojamos sveikatingumo treniruotės išskirtinėje vietoje – ant verslo centro „BLC“ stogo esančioje vaizdingoje terasoje. Norint dalyvauti treniruotėje, būtina išankstinė registracija. Dalyvių skaičius – ribotas.

Tuo tarpu rugpjūčio 31 d., sezono uždarymo proga, organizuojamas orientavimosi žaidimas, dalyvius pakviesiantis turiningai ir aktyviai pakeliauti po visą Kauną.

Norintys dalyvauti nemokamose „Judėk sveikai“ vasaros sezono uždarymo veiklose, daugiau aktualios informacijos ir renginių aprašymus bei registracijos formas gali rasti internetinėje projekto svetainėje arba Facebookpaskyroje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA