Fejerverkų mėgėjams Kauno savivaldybė turi blogų žinių | Kas vyksta Kaune

Fejerverkų mėgėjams Kauno savivaldybė turi blogų žinių

Asociatyvi / Archyvo nuotr.

Kauno savivaldybė Naujųjų metų išvakarėse pasidalijo pirotechnikos fanus nuliūdinsiančia žinia. Septyniose vietose šiandien planuotas šventinis fejerverkas dėl oro sąlygų atšaukiamas. Ateinant ūkanotai ir lietingai nakčiai, daugiau būtų girdėti nei matyti, tad nuspręsta fejerverkus pataupyti.

„Atsižvelgę į dabartines oro sąlygas, kai matomumas dėl tiršto rūko itin prastas, nusprendėme šiąnakt atsisakyti fejerverkų. Jie buvo suplanuoti septyniuose skirtinguose miesto taškuose. Tikriausiai sutiksite, kad priežastys – objektyvios, o sprendimas – logiškas“, – penktadienį, prieš 17 val. paskelbta Kauno savivaldybės „Facebook“ puslapyje.

Įraše nurodoma, kad nupirkta pirotechnika saugiai išlauks tinkamo laiko ir palankaus momento, kuomet padangėje virš Kauno miestiečiai galės pasigrožėti ilgu, griausmingu fejerverku.

Juolab, kad per ateinančius metus progų, anot savivaldybės, tam bus daug – nuo Europos kultūros sostinės 2022 renginių iki Dariaus ir Girėno stadiono bei kitų didžiųjų objektų atidarymo ceremonijų.

„Tikime, kad ši žinia nesumenkins pakilios nuotaikos ir Naujuosius visi pasitiksime maksimaliai šventiškai, o artėjantys metai bus vieni įspūdingiausių metų kauniečiams ir ne tik“, – linkima įraše.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA