Kaune – pirmoji daugialypės terpės ir interaktyvių atrakcijų žaidimų erdvė vaikams - Kas vyksta Kaune

Kaune – pirmoji daugialypės terpės ir interaktyvių atrakcijų žaidimų erdvė vaikams

Kaune duris atvėrė pirmas ir vienintelis mieste daugialypės terpės parkas „Hello Park“. „Žaliakalnio terasų“ komplekse (Savanorių pr. 276, Kaunas) įsikūrusioje, daugiau nei 1000 kv. metrų žaidimų erdvėje lankytojus pasitinka dešimtys dar nematytų ir neišbandytų interaktyvių atrakcijų, prikaustančių tiek mažųjų, tiek paauglių, tiek jų tėvų dėmesį. 

Daugiau nei žaidimų aikštelė

Naujasis žaidimų parkas, skirtas vaikams nuo 1 iki 16 metų, apjungia įvairialypės terpės žaidimus, fizines instaliacijas bei spalvingas projekcijas, apipintas įtraukiančiomis istorijomis bei siužetais. „Hello Park“ laukia tiek pavienių lankytojų, tiek įvairias šventes paminėti norinčių mažųjų.

„Parko idėja kilo įvertinus, jog iki šiol Kaune nebuvo nė vienos žaidimo erdvės, orientuotos į visapusišką vaiko edukaciją pramogų formatu, tad naujasis „Hello Park“ – tai daugiau nei žaidimų aikštelė.

Esame pirmasis daugialypės terpės parkas Kaune, kuriame įvykiai klostosi pagal kiekvieno lankytojo vaizduotės taisykles, o vaikams žaidžiant lavinama jų motorika, logika, refleksai, bendravimo įgūdžiai, atmintis, dėmesio koncentravimas ir kt. Visos pramogos bei lavinamosios veiklos pagrįstos pažangių technologijų pagalba, tad yra pritaikytos šiuolaikiniam vaikui“, – pasakoja „Hello Park“ vadovė Gerda Murmokaitė.

Žaidimų erdvė „Hello Park“ / Organizatorių nuotr.

Atvykus į „Hello Park“ vaikus pasitinka beveik dvidešimt skirtingų pramogų erdvių. Mažieji gali suptis interaktyviose sūpynėse, užsiimti skaitmenine tapyba, dalyvauti kamuoliukų atakoje, medžioti dvasias, statyti įvairias figūras iš interaktyvių kubelių, džiaugtis origami popieriaus lankstymo stalais, dalyvauti interaktyvioje diskotekoje ir išbandyti daugelį kitų veiklų.

Vaiko gimtadienis – stebuklingas nuotykis

Moderniame „Žaliakalnio terasų“ komplekse įsikūrusioje pramogų erdvėje sukurtos ir visapusiškos sąlygos vaiko gimtadieniui ar kitoms mažųjų progoms organizuoti. Esant poreikiui, tėveliai gali užsakyti ne tik žaidimų erdvę, bet ir šventinį meniu, norimo personažo ar kitas paslaugas.

„Gimtadienis ar krikštynos „Hello Park“ erdvėje – stebuklingas nuotykis. Čia vaikai gali patekti į realaus dydžio animacinių filmų pasaulį, išbandyti daugybę stebinančių teminių zonų, linksmintis ant batutų, sūpynių, čiuožyklų, piešti ar šokti pagal savo pomėgius. Parko erdvėje yra ir ypatinga suvenyrų parduotuvė, o gimtadienio proga vaikus pasveikins ir neįprastas „Hello Park“ erdvės atributas – interaktyvus gimtadienio stalas“, – pasakoja „Hello Park“ vadovė.

Siekiant išlaikyti nuolatinių lankytojų susidomėjimą, parko erdvė reguliariai atnaujinama. Vieną kartą apsilankę vaikai gali patekti į vandenyno pasaulį, o kitą – jau į džiungles, kosmosą ar kitą magišką vietą.

Žaidimų erdvė „Hello Park“ / Organizatorių nuotr.

„Amžiaus apribojimo „Hello Park“ veikloms nėra, tad jas noriai išbando ne tik mažieji, bet ir jų tėvai“, – pastebi pirmosios interaktyvios žaidimų erdvės Kaune vadovė.

Artėjantį ketvirtadienį, liepos 29 d., visi norintieji kviečiami į oficialią „Hello Park“ atidarymo šventę, prasidėsiančią nuo 13 val. ir besitęsiančią visą dieną. Daugiau informacijos apie parko atidarymą galima rasti ČIA, o nespėję apsilankyti atidarymo metu, laukiami kasdien. Apsilankyti „Hello Park“ daugialypės terpės parke galima kiekvieną darbo dieną bei savaitgaliais nuo 10 iki 20 val.

Rezervuoti erdvę bei pramogas vaikų šventėms galima internetinėje svetainėje https://www.hello-park.lt/ arba telefonu +37068710600.

Parkas įsikūręs adresu Savanorių pr. 276, Kaune („Žaliakalnio terasos“).

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA