Gaisro aliarmas Savanorių prospekte: į butą lipo kopėčiomis | Kas vyksta Kaune

Gaisro aliarmas Savanorių prospekte: į butą lipo kopėčiomis policija tebelaukia šeimininkų

„Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Pirmadienio pavakarę ugniagesiai išskubėjo į daugiabutį savanorių prospekte. Gautas pranešimas apie antrame aukšte užsidegusį butą, atvykus gaisrininkams pro langą veržėsi dūmai.

Žinia apie gaisrą Savanorių pr. 246 esančiame penkiaaukštyje „Kas vyksta Kaune“ pasiekė 16.50 val. Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (PGV) atstovė Džiuginta Vaitkevičienė nurodė, kad patys ugniagesiai pranešimą apie nelaimę gavo 16.45 val.

16.48 val. į įvykio vietą atvykę ugniagesiai pamatė iš buto antrame aukšte besiveržiančius dūmus. Į būstą patekti nuspręsta ištraukiamosiomis kopėčiomis, grandis ruošėsi eiti į vidų.

Bendruoju pagalbos telefonu 112 pranešta, kad butas dega atvira liepsna. Kauno PGV budėtojas „Kas vyksta Kaune“ apie 17.20 val. informavo, kad gaisras lokalizuotas, vyksta ardymo darbai.

Pirminiais duomenimis, bute degė spinta, kol kas neaišku, ar patalpose buvo žmonių ir kokia gyventojų būklė. Portalo duomenimis, į nelaimės vietą atskubėjo ir greitosios medicinos pagalbos brigada.

Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnioji gydytoja „Kas vyksta Kaune“ patikslino, kad įvykio metu žmonės nenukentėjo, medikų pagalbos neprireikė.

Papildyta 19.12 val.

Tiesiai virš užsidegusio buto gyvenantis vyras su naujienų portalu pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame matyti pro langus virstantys dūmų kamuoliai ir aukštyn skubiai kopiantys ugniagesiai.

Kaip pasakojo nelaimės liudininkas, tiesiog pro sienas pradėjo skverbtis dūmai – šitaip kaimynai suprato, kad kažkas ne taip. Bute, skaitytojo žiniomis, gyvena vyresnio amžiaus pora, kurios kilus gaisrui namie nebuvo.

Vyro žiniomis, šeimininkai išvyko apie 13 val., apie 19 val. jų su liūdnomis žiniomis tebelaukė policija. Manoma, kad nelaimę galėjo sukelti sugedusi elektros instaliacija.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA