Kauno senamiestyje pademonstravo važiavimo sugebėjimus: vienu ratu per kapotą | Kas vyksta Kaune

Kauno senamiestyje pademonstravo važiavimo sugebėjimus: vienu ratu per kapotą

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojas miesto centre užfiksavo itin nerūpestingą dviratininko pasivažinėjimą Kauno gatvėmis. Vyrukui važiuoti dviračiu užtenka ir vieno rato, tačiau pranėrimas tiesiai prieš automobilį šį manevrą įamžinusio vairuotojo nesužavėjo.

Pasivažinėjimą kaunietis vaizdo registratoriumi užfiksavo birželio 24-ąją, o su portalu pasidalijo paskutinę mėnesio dieną. Medžiagoje matyti, kaip automobilio vairuotojas ramiai juda centrinėmis Kauno gatvėmis.

Karaliaus Mindaugo prospektu priartėjus prie M. Daukšos gatvės sankryžos, išnyra pora dviratininkų, kurių vienas važiuoja ant galinio rato. Jaunuolis drožia tiesiai prieš vairuotoją – šiam tenka sustoti, kad išvengtų susidūrimo, o numindamas vaikinas dar mesteli valiūkišką miną.

„Štai… Saulėta vasaros diena, važiuoji ir dviratininkas vienu ratu nori pervažiuoti man kapotą“, – gana pavojingą situaciją nepiktai nusakė vaizdo įrašo autorius.

„Kas vyksta Kaune“ žiniomis, šis akrobatinio dviratizmo meistras miesto centre tarp žmonių demonstruojantis įgūdžius pastebimas ne pirmą kartą.

Primename, kad pagal Administracinių nusižengimų kodekso 428 str. 1 d., dviračius vairuojančių asmenų nepaklusimas eismo reguliavimo signalams, kelio ženklų, ženklinimo reikalavimų ir eismo tvarkos nesilaikymas užtraukia baudą nuo 20 iki 40 eurų.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA