Lampėdžiuose linksmai laiką leidusių jaunuolių vakarą užbaigė policija | Kas vyksta Kaune

Lampėdžiuose linksmai laiką leidusių jaunuolių vakarą užbaigė policija

Asociatyvi / „Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Penktadienį netoli Lampėdžio ežero automobilyje vakaroję vyrukai sulaukė pareigūnų vizito. Iškrėtę automobilį, gerų žinių policininkai neturėjo – jaunuoliai pristatyti ištirti dėl narkotinių medžiagų vartojimo.

Kaip nurodo Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, balandžio 2 d., apie 21.45 val., Gintaro gatvėje automobilio „BMW“ apžiūros metu rasta galimai narkotinės medžiagos.

Transporto priemonėje buvę trys vyrai, policijos duomenimis, visi gimę 1999 m., pristatyti tyrimui dėl narkotinių medžiagų vartojimo.

Nelegalų vakarėlį malšinti šeštadienio naktį teko ir sostinės pareigūnams. Policijos departamentas informavo apie balandžio 3 d., 2.14 val. gautą pranešimą, kad Krivūlės gatvėje esančiame bute triukšmaujama, garsiai leidžiama muzika.

Nurodytu adresu nuvykę policijos pareigūnai rado aštuonis asmenis, kuriems surašyti protokolai pagal LR administracinių nusižengimų kodekso (ANK) 45 str., dėl Žmonių užkrečiamųjų ligų profilaktikos ir kontrolės įstatymo pažeidimo.

Be kita ko, dirbant vietoje, prie pareigūnų priėjo kaimyniniame bute gyvenantis vyriškis, prisistatęs Vilniaus miesto savivaldybės tarybos nariu. Pasirodė, kad tai – Laisvės partijos narys Gediminas Jaunius, kuriam Vilniaus apskrities komisariate surašytas protokolas pagal LR ANK 506 str. 4 d., dėl policijos pareigūnų reikalavimų nevykdymo.

Teigiama, kad politikas buvo akivaizdžiai neblaivus. Laisvės partijos pirmininkė ir Vyriausybės kabineto ministrė Aušrinė Armonaitė šeštadienį G. Jauniaus elgesį kritiškai įvertino savo „Facebook“ paskyroje.

„Dabar, kai esame visi pavargę nuo karantino suvaržymų ir siekiame jų laisvinimo, bet kokių žinomų žmonių, o ypač – politikų pavyzdys yra kaip niekad svarbus. Apgailestauju, kad Gediminas Jaunius neišlaikė šio egzamino. Šį atvejį turės griežtai įvertinti Laisvės partijos etikos komisija”, – teigė A. Armonaitė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA