Fiksuoja kauniečiai: kelią Nemuno krantinėje pastojo nuo skardžio nulėkęs „BMW“ | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja kauniečiai: kelią Nemuno krantinėje pastojo nuo skardžio nulėkęs „BMW“

Skaitytojų nuotr.

Naktinis pasivaikščiojimas Nemuno krantine vidurnaktį kauniečiams galėjo pasisukti ne tokia laiminga linkme. Čia nuo skardžio nuskrido Karaliaus Mindaugo prospektu lėkęs „BMW“. Tuo metu vaikštinėję miestiečiai patyrė nemenką išgąsti, o vairuotojas atsipirks kelių eurų bauda.

„Jei prireiktų foto nakties įvykiams… Be 10s užskrido ant galvos. Pasirodo, naktiniai pasivaikščiojimai pavojingi“, – teigė sukrėsti kauniečiai.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ nurodė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas, pranešimas apie netoli Vytauto Didžiojo tilto nuo skardžio nulėkusį „BMW“ buvo gautas apie 00.30 val.

Pareigūno teigimu, nelaimė įvyko dėl slidžios kelio dangos, vairuotojas buvo blaivus, jam surašytas protokolas pagal LR ANK 417 str. 7d. – kelio ženklų, žmonių vežimo reikalavimų nesilaikymas ar kitas Kelių eismo taisyklių pažeidimas.

Remiantis Administracinių nusižengimų kodeksu, už tai „BMW“ vairuotojui gali grėsti bauda nuo 10 iki 12 eurų.

Nuo skardžio nulėkęs „BMW” / Skaitytojų nuotr.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos duomenimis, pranešimas, kad nuo skardžio nuvažiavo lengvasis automobilis buvo gautas apie 00.26 val.

Ugniagesiams atvykus į įvykio vietą buvo atjungtas automobilio „BMW 530“ akumuliatorius. 1996 metais gimęs vairuotojas sužalojimų nepatyrė, medikų pagalbos atsisakė.

Sugrąžinti turėklai išgelbėjo gyvybę?

Visgi, kaip matyti nuotraukose, nelaimės metu apgadinti ir praėjusią vasarą Nemuno krantinėje sumontuoti turėklai. Viena po kitos sekusios nelaimės dar 2020-ųjų kovą privertė Kauno miesto savivaldybės atstovus imtis veiksmų, kad ateityje mirtinų nelaimių būtų išvengta, tikėtina, kad vėl atsiradę turėklai „BMW“ vairuotoją išgelbėjo nuo rimtesnės nelaimės.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, kad anksčiau krantinėje be turėklų neišvengta nemalonių situacijų, kai į Nemuną įkrito ne vienas gyventojas, o išlipti galimybių neturėjo – nelaimėlius vaduoti teko priešgaisrinei gelbėjimo tarnybai.

Beveik prieš metus, 2020-ųjų kovo 24 dieną, į Nemuną įkritęs vyras neišgyveno. Po nelaimės diskusijos savivaldybėje baigėsi ir nuspręsta krantinėje grąžinti apsauginius atitvarus.

Tačiau tuo metu sprendimai skubiai įgyvendinti nebuvo ir gegužės 26 dieną įvyko dar viena nelaimė, tačiau pasibaigė ji laimingai, įkritusį žvejį išgelbėjo ugniagesiai.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA