Kauno pilies žiede prisiskraidęs vairuotojas dėjo į kojas | Kas vyksta Kaune

Kauno pilies žiede prisiskraidęs vairuotojas dėjo į kojas

Skaitytojo nuotr.

Ankstų šeštadienio rytą vieno skrajūno kelionė baigėsi Kauno pilies žiedinės sankryžos viduryje. Nedidelis „Peugeot“ užšoko ant vejos ir rėžėsi į čia stovinčią raitelio skulptūrą – liudininkų teigimu, prisidirbęs vairuotojas pabėgo.

Kaip matyti portalui siųstose nuotraukose, žarstydamas detales ir giliai vagodamas sankryžos veją, „Peugeot“ dar kliudė kelio ženklą ir rūdinto plieno raitelio skulptūrą.

Apie 4.30 val. šį vaizdą užfiksavęs „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai tvirtino, kad avariją sukėlė teisės vairuoti neturintis neblaivus vyrukas. Negana to, asmuo pabėgo iš įvykio vietos.

Susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtoju, šis nurodė, kad pranešimas apie nelaimę pilies žiede gautas maždaug 3 val.

Pareigūnai jau nustatė, kas vairavo automobilį, tačiau duomenų apie asmens blaivumą kol kas nėra – paimtas kraujo mėginys galimam alkoholio kiekiui nustatyti.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad Tado Vosyliaus skulptūrinė kompozicija „Lenktynės“ Jurbarko, Jonavos ir Šauklių gatvių sankryžoje iškilo 2018 m. rugsėjį. Ratu skuodžiantys raiteliai įrengti pagal Kauno akcentų programą ir atsiėjo miestui 73 850 eurų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA