Kviečia portalas „Kas vyksta Kaune“: papasakok savo karantino istoriją kauniečiams | Kas vyksta Kaune

Kviečia portalas „Kas vyksta Kaune“: papasakok savo karantino istoriją kauniečiams

„Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Kovo 16 dieną Lietuvoje įvestas karantinas gerokai pakoregavo kiekvieno iš mūsų gyvenimą. Paskutiniąją balandžio savaitę pradėtos laisvinti itin griežtos karantino sąlygos leidžia šiek tiek atsikvėpti ir grįžti prie įprasto gyvenimo ritmo. Kviečiame pasidalinti savo istorijomis, kaip gyvenote prieš ir per karantiną ir kaip įsivaizduojate savo gyvenimą jam pasibaigus.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ pradeda gyvų pokalbių, straipsnių ir fotogalerijų ciklą, kuriame kviečia kauniečius dalintis istorijomis apie gyvenimą karantino metu. Galite atsiųsti mums video turinį ar nuotraukas su pasakojimu, kas jums nutiko sudėtingo, o gal linksmo karantino metu, su kokiais iššūkiais susidūrėte likę namuose, kaip keitėsi namiškių santykiai, galbūt pastebėjote kitų istorijų savo name ar kieme.

Su įdomiausių istorijų autoriais bandysime pasikalbėti ir tiesioginių nuotolinių pokalbių metu. Taip pat kalbinsime pačių įvairiausių sričių žmones apie tai, kas pasikeitė jų gyvenime prasidėjus pasaulinei COVID-19 pandemijai bei šnekėsime apie tai, kaip gyvensime po karantino.

Jei norite papasakoti savo istoriją, rašykite mums el. paštu istorijos@kasvyksta.lt arba skambinkite darbo dienos valandomis telefonu 8 687 39 036.

Norime kalbėtis su kauniečiais apie tai, kas jums aktualu šiomis dienomis, dėl ko neramu, kokių sprendimų tikitės iš valstybės ir miesto vadovų.

O gal tiesiog norite pasidalinti smagiu nutikimu per karantiną, kuris pralinksmins ir kaimyną. Visos istorijos yra įdomios, susisiekime!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA