Žvarbų vakarą namų pasiekti negalėjusiai kaunietei – netikėta pagalbos ranka | Kas vyksta Kaune

Žvarbų vakarą namų pasiekti negalėjusiai kaunietei – netikėta pagalbos ranka

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė skaitytojos laiškas, kuriame kaunietė pasidalino istorija apie maloniai nustebinusį susidūrimą su būsimomis policijos pareigūnėmis, kurios išgelbėjo namų pasiekti negalinčią moterį.

„Šaltą ir lietingą antradienio vakarą baigusi darbą pastebėjau, kad mano automobilio padanga nuleista ir namų pasiekti man nepavyks. Deja, įgūdžių pakeisti automobilio ratą neturiu, o juolab tam tinkamų įrankių. Vienintelė išeitis, kaip pasiekti namus, kreiptis į draudimą ir išsikviesti techninę pagalbą“, – pasakojimą apie netikėtą kliūtį pradėjo skaitytoja.

Kaunietė, neturėdama kitos išeities, išsikvietė techninę pagalbą ir, kaip pati teigia, pradėjo ilgas laukimo valandas tamsoje.

„Bet staiga išniro dvi mano išgelbėtojos – Mykolo Romerio universiteto viešojo saugumo akademijos studentės Raimonda ir Raminta Mockutės“, – apie netikėtą įvykių posūkį pasakojo kaunietė.

Kaunietės teigimu, sesės dvynės nepabijojo lietingo ir žvarbaus oro bei nedelsiant pasiūlė savo pagalbą.

„Prisipažinsiu, galvoje šmėkštelėjo abejonė, kad to padaryti nepavyks, bet ji tuoj pat išgaravo, kai būsimos pareigūnės ėmėsi darbo“, – sakė kaunietė.

Kaunietė nurodė, kad būsimos pareigūnės visų reikiamų įrankių prie savęs neturėjo, bet tai sesių nesustabdė. Viešojo saugumo akademijos studentės nepagailėjo savo laiko ir nuvyko paimti reikiamų įrankių, kurių pagalba automobilio padanga buvo pakeista.

„Šių puikių būsimų pareigūnių dėka greičiau pasiekiau namus. Ateina puiki naujų pareigūnų karta, kuriems šūkis „Ginti, saugoti, padėti“ tampa kasdieniu gyvenimo moto. Dar kartą didelė padėka joms!“, – džiaugėsi kaunietė.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA