Originaliausi vidurnakčio „Fluxus“ kopimo dalyviai važiuos į Rijeką | Kas vyksta Kaune

Originaliausi vidurnakčio „Fluxus“ kopimo dalyviai važiuos į Rijeką

Asociatyvi / „Facebook“ nuotr.

„Fluxus“ festivalis tęsia prieš metus pradėtą tradiciją – šiemet vėl vyks kopimas į Parodos kalną. Dalyviai raginami pasipuošti įmantriais karnavalo kostiumais, o įdomiausio stiliaus savininkai bus apdovanoti kelione į Kroatiją.

Rugsėjo 6 dieną, naktį iš penktadienio į šeštadienį, „Fluxus“ organizuojamas žygis startuos Jurgio Mačiūno skvere, iš kurio dalyviai kils į Ąžuolyną.

Prieš prasidedant naktiniam kopimui į Parodos kalną, dalyviai kviečiami 16–19 val. užsukti į A. Mackevičiaus g. 27, Kauno kolegijos Menų ir ugdymo fakultetą, ir pasigaminti „flux’iškiausią“ kostiumą mieste, su kuriuo galės leistis į naktinį žygį.

Organizatoriai skelbia, kad du geriausiai karnavalui pasiruošę kopėjai laimės po kelionę sau ir draugui į 2020 metų Europos kultūros sostinę Rijeką, Kroatijoje, kur stebėti didįjį atidarymo renginį – karnavalą – galės pasipuošęs savo „fluxiškais“ kostiumais.

Karnavalo kostiumais pasipuošę dalyviai, norintys laimėti kelionę, užkopus į kalną turės nusifografuoti prie „Fluxus“ festivalio foto sienelės, o tada sulaukti „Facebook“ balsavimo rezultatų, kurie lems, kas pelnys nugalėtojų titulą.

Daugiau informacijos rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA