„CityBee“ avilyje nauja auksu tviskanti bitė | Kas vyksta Kaune

„CityBee“ avilyje nauja auksu tviskanti bitė

Organizatorių nuotr.

Prabangą mėgstantys kauniečiai turės progą ją patirti ir nepirkdami itin brangios transporto priemonės. Lietuviškasis automobilių dalijimosi paslaugų operatorius „CityBee“ savo parką papildė akį traukiančiu aukso spalvos „Volkswagen Arteon“.

[galerija kiek=”4″]

Prestižinės klasės automobilis yra pirmasis „CityBee“ siūlomas sedanas. Jis 2018 m. buvo išrinktas Lietuvos tautos automobiliu. Teigiama, kad „CityBee“ būtent šį modelį pasirinko dėl gerai atpažįstamo silueto ir elegantiško stilingumo. Na, o aukso spalvos kėbulas, žinoma, taps tikru praeivių ir kitų vairuotojų žvilgsnių magnetu.

Pasak „CityBee“ vadovo Luko Ylos, ne tik miesto mobilumas, tačiau ir išskirtinio vairavimo potyrio kūrimas yra vienas pagrindinių automobilių dalijimosi operatoriaus tikslų.

Miesto bičių gretas papildęs „VW Arteon“ automobilių dalijimosi operatoriaus sistemoje priskiriamas aukštesnės klasės kategorijai. Norintieji bent valandą riedėti šiuo auksu tviskančiu automobiliu turėtų rezervuoti 13,90 Eur. Manantieji, kad jų pasivažinėjimas su „Arteon“ gali trukti ir trumpiau, turėtų skaičiuoti minutes – viena auksiniuose ratuose kainuos 0,39 Eur.

„VW Arteon“ yra antrasis automobilis „CityBee“ parke, padedantis kurti išskirtinę vairavimo patirtį. Pirmuoju 2018 m. pavasarį tapo legendinė „Fiat Multipla“. Nors pastarasis automobilis nepriklauso aukštai automobilių klasei, dėl išskirtinio kėbulo bei interjero dizaino greitai sulaukė pripažinimo ir tapo vienu populiariausių praėjusios vasaros „CityBee“ automobilių.

Apsilankius „CityBee“ interneto svetainėje galima įsitikinti, kad automobilių dalijimosi operatorius leidžia rinktis iš didelio įvairių markių ir modelių asortimento. Jame yra ir išskirtinių BMW elektromobilių „i3“, ir SUV klasei priskiriamų „X1“, ir padidinto pravažumo kupė „Toyota CHR“, ir stilingųjų „Mini“. Iš viso „CityBee“ siūlo net 17-kos įvairių modelių automobilius.

„CityBee“ siūlomų automobilių skaičius didėja. Šiuo metu Lietuvoje jų jau yra 850, o iki metų galo, planuojama, bus 1 000. Paslaugos tinklui priklausančius automobilius galima rasti ir palikti 6 Lietuvos miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Neringoje, Palangoje ir Kretingoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA