Kaune pradėtos naujo „McDonalds“ restorano statybos (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Kaune pradėtos naujo „McDonalds“ restorano statybos (papildyta)

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Kauniečiai jau šiais metais galės išbandyti naujai statomą greito maisto užkandinę „McDonald’s“, kuri įsikurs senamiestyje. Puodžių gatvės ir Karaliaus Mindaugo prospekto sankryžoje, apleistoje teritorijoje darbai šiuo metu vyksta pilnu tempu, o pirmuosius lankytojus planuojama pakviesti dar šių metų pabaigoje.

[galerija kiek=”8″]

Tai bus jau trečia greito maisto restoranų tinklo „McDonalds“ užeiga Kaune.

Anksčiau įmonė skelbė, kad iki 2017 metų pabaigos Lietuvoje bus atidaryti 2 nauji ,,McDonald’s” restoranai, tad šalyje iš viso bus 13 tinklo restoranų. Ateinančiais metais ,,McDonald‘s“ planuoja investuoti apie 7 milijonus eurų restoranų tinklo vystymui Lietuvoje, o per 2017 – 2019 metus Baltijos šalyse – daugiau kaip 14 mln. eurų. Tikimasi, kad iki 2019 metų pabaigos restoranų tinklas Baltijos šalyse bus išplėstas iki 39 restoranų. Iki 2017 m. pabaigos dauguma ,,McDonald‘s“ restoranų Baltijos šalyse bus atnaujinti pagal naują koncepciją juose įrengiant savitarnos kioskus.

Statybos darbus vykdo UAB „Agentus“.

Šalia statybų Kauno miesto savivaldybė pirmadienį pradėjo ir nelegalių pastatų griovimo darbus. Apie tai skaitykite čia».

Papildyta liepos 25 d.

„McDonald‘s“ generalinis direktorius Baltijos šalyse Vladimiras Janevskis pakomentavo situaciją portalui „Kas vyksta Kaune“.

„Vietas, kuriose įsikuria „McDonald‘s“ restoranai, parenkame itin kruopščiai. Puodžių gatvės ir Karaliaus Mindaugo prospekto sankryža Kauno centre, kaip ir kitos mūsų restoranų lokacijos, pasirinktos pagal patogumą ir prieinamumą lankytojams. Planuojame į šio naujo restorano statybas ir įrengimą investuoti apie 900 tūkst. eurų. Didžiausias jo skirtumas nuo kitų Kauno restoranų – čia bus pirmoji „McCafe“ kavinė Kaune ir visiškai kitoks interjero dizainas. Tai bus vienas iš pirmųjų taip įrengtas „McDonald‘s“ restoranas Europoje. Eksterjero dizainas bus labai unikalus – jis sukurtas kartu su vietiniais architektais siekiant išsaugoti kultūrinio paveldo vientisumą Kaune. Žinoma, atidarydami kiekvieną naują restoraną ieškome ir naujų, modernių, lankytojams dar patogesnių dizaino sprendimų – ne išimtis ir šis restoranas. Planuojame restoraną atidaryti paskutinį šių metų ketvirtį, jame dirbs apie 50 naujų darbuotojų”, – teigė V. Janevskis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA