N-18: kaunietis nufilmavo muštynes miesto centre – statybininkai vos išsigelbėjo | Kas vyksta Kaune

N-18: kaunietis nufilmavo muštynes miesto centre – statybininkai vos išsigelbėjo

Stopkadras

Ketvirtadienio pavakarę Laisvės alėjos ramybę sudrumstė kauniečių kompanija, sumaniusi išsiaiškinti santykius su renovaciją atliekančiais statybininkais. 

Kaip pasakojo įvykio liudininkai, muštynės apie 15 valandą pačiame miesto centre Laisvės alėjoje kilo, kai ėję jauni kauniečiai užsipuolė statybininkus, iš pradžių apsižodžiavo, paskui ėmė kumščiuotis ir svaidytis necenzūriniais žodžiais. Darbininkas teigia, kad vienas iš jaunuolių panaudojo dujas ir papurškė į juos. Statybininkas bandė nepasiduoti provokacijai, pamojo ranka ir ėjo link bromos, bet vaikinai tęsė konfliktą, pasitelkė net statybų pastato pastolių dalis ir grėsmingai artėjo statybininkų link. Jaunuolių įtūžį šiek tiek pristabdė namą nuo bromos skiriantys pastoliai, per kuriuos buvo ne taip lengva praeiti. Vienas statybininkas bromoje patyrė smūgį į veidą.

Statybininkų manymu, konfliktas kilo, nes jaunuoliai buvo neblaivūs ir agresyvūs.

Kaip matoma portalo „Kas vyksta Kaune” skaitytojų atsiųstame vaizdo įraše, jaunuoliai elgėsi itin grėsmingai, o statybininkai, sugalvoję iškviesti policiją, vieną iš jaunuolių bandė sulaikyti. Šiam užlaužus rankas, kiti bičiuliai bandė jį išlaisvinti, toliau tęsė grasinimų tiradą.

Konfliktuojantis jaunuolis, nukrito ant žemės, jo veidas pasruvo krauju, jaunuolius ėmė raminti aplinkiniai. Spėjama, kad jaunuoliai buvo neblaivūs.

Į įvykio vietą atvyko ne tik policijos pareigūnai, bet ir medikai, suteikę pirminę pagalbą nukentėjusiems po muštynių.

greitoji

Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariatas informavo, kad 15:04 val. policija gavo pranešimą apie Laisvės alėjoje vykstančias muštynes, kuriose dalyvauja trys asmenys. Policija nedelsdama išvyko į įvykį, šiuo metu pareigūnai tiria įvykį.

Dėl necenzūrinės leksikos ir vaizdų, prieštaraujančių įprastoms visuomenės normoms, skelbiama informacija gali daryti neigiamą poveikį nepilnamečiams.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA