Skaitytoja: prašau, užbaikite šitą pragarą | Kas vyksta Kaune

Skaitytoja: prašau, užbaikite šitą pragarą

Skaitytojo nuotr.

Antradienio vakarą automobilyje praleistas laikas grįžtant namo neplanuotai prailgo ne vienai dešimčiai kauniečių. To priežastis – pradėtas anonsuotas Užnerio gatvės remontas.

[galerija kiek=”4″]

„Noriu paprašyti, jog informuotumėte Kauno gyventojus, kad važiuojant nuo Megos link Klaipėdos į Domeikavą jie važiuoja šalutiniu keliu“, – rašė viena portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja. Ji, drauge su kitais vairuotojais, šiandien užstrigo spūstyse, atsiradusiose dėl vairuotojų neįpratimo prie kelio remonto.

„Šiandien vakare košmaras pravažiuojant Žemaičių plentu į Domeikavą. Neįmanoma įvažiuoti, nes visi ponai „vairuotojai“ nuo Megos įsivaizduoja, jog paslaugą daro praleisdami kelią važiuojantiems pagrindiniu, užuot kaip priklauso praleidę kitus eismo dalyvius“, – rašė ji ir pridūrė, jog nuo viaduko važiuojant link Klaipėdos – taip pat kamščiai.

Kiti skaitytojai atkreipė dėmesį, jog spūstys nesiliauja beveik visą dieną. „Išvažiuojantiems iš Vytėnų rajono link Šilainių, pravažiuoti yra neįmanoma 8-14 valandą. Važiuojant nuo Šilainių į Sargėnus – Vytėnus, labai didelės automobilių spūstys 17-19 valandomis“, – pasakojo jie.

Skaitytojai pasakojo, jog minėtoje vietoje puikiai tiktų laikino šviesoforo įrengimas. Tiesa, Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas P. Keras teigė, jog šviesoforo įrengimo darbai nėra numatyti. Vietoj to sutarta, kad eismą minėtoje vietoje reguliuos policijos pareigūnai.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, jog Užnerio gatvės remonto darbus numatyta užbaigti iki rugpjūčio mėnesio, o tuo tarpu eismas pagrindine į Vytėnus vedančia gatve uždraustas ir nukreipiamas per apylankas.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo užfiksuotais vaizdais ar perduoti informaciją apie įvykius Kaune, rašykite specialios funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA